Èxit de l'hoquei blaugrana als Campionats de Catalunya

Èxit de l'hoquei blaugrana als Campionats de Catalunya

El Juvenil i l’Infantil han aconseguit el preuat títol, el Junior ha sigut sots-campió i l’Aleví va penjar-se la medalla de bronze

L’hoquei formatiu blaugrana ha completat amb molt bona nota els Campionats de Catalunya de les respectives categories, amb un balanç de dos títols, un sots-campionat i una medalla de bronze.

Júnior

L’equip dirigit per Raul Castillo s’ha proclamat sots-campió després de perdre la final a la tanda de faltes directes (1-1 i 3-4). Els arlequinats van forçar la pròrroga sobre la botzina del pavelló Onze de Setembre de Lleida.

Per arribar a la final i classificar-se pel Campionat d’Espanya que es disputarà a Alameda de Osuna (Madrid) entre el 26 i el 28 de maig, els juniors van ser primers de grup i van aconseguir una remuntada èpica en la semifinal davant el Reus, decidida també a la tanda de faltes directes (5-5 i 2-1).

Juvenil

L’equip dirigit pel coordinador Dani Moreno ha aconseguit el trofeu en la final celebrada a Cambrils i després d’imposar-se al Girona (4-2). L’equip ha acabat primer a la fase de grups amb ple de victòries i ha superat la semifinal a la tanda de faltes directes davant l’Igualada (1-1 i 2-1). El Campionat d’Espanya es jugarà a Gandia entre el 26 i el 28 de maig.

Infantil

Els de David Cáceres s’han proclamat Campions a Lleida després de superar el Vila-seca en el decisiu partit (1-4). La derrota en el primer partit contra el Reus els va fer quedar segons de grup i creuar-se amb el Voltregà a la semifinal, aconseguint un gran triomf (5-1) i classificant-se pels Campionats d’Espanya que es disputarà a Mieres entre el 26 i 28 de maig.

infantil

Aleví

Els més petits del planter, també entrenats per David Cáceres, han acabat la temporada en tercera posició al Campionat de Catalunya. Han aconseguit les tres victòries a la fase de grups però s’han quedat a les portes de la final després de caure davant el Caldes a la tanda de faltes directes (3-3 i 3-2).

alevi tercer catalunya 2023

Els filials aconsegueixen els objectius

El Barça Atlètic, de la seva banda, ha acabat la temporada en una meritòria quarta posició al grup Nord de l’OK Lliga Plata. En l’última jornada a Llars Mundet ha aconseguit un empat davant l’ascendit Mataró (6-6). I el Barça C també ha aconseguit l’objectiu de mantenir la categoria de Nacional Catalana i està disputant la primera eliminatòria del play-off d’ascens contra el Reus Deportiu. El primer va disputar-se al Baix Camp (4-3) i el segon a Llars Mundet amb una victòria 'in extremis' (7-6). El tercer partit es jugarà aquest dissabte a Reus (17.30h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut