Visita del directiu Xavier Barbany a l’hoquei patins formatiu

Visita del directiu Xavier Barbany a l’hoquei patins formatiu

Els sis equips de la base barcelonista afronten una nova temporada “amb molta il·lusió”

Els integrants de l’hoquei patins formatiu han rebut la visita del directiu Xavier Barbany al pavelló barceloní de Llars Mundet, on els joves esportistes blaugranes entrenen amb l’objectiu de formar-se com a jugadors i somien en arribar al primer equip.

Barbany ha desitjat una molt bona temporada a tots els jugadors i membres del cos tècnic, ha estat present en les fotografies dels sis equips (aleví, infantil, juvenil, junior, Barça C i Barça Atlètic) i ha felicitat als quatre campions d’Europa sub-17 (Àlex Ortigosa, Miki Escala, Eloy Megino i Carles Casas). També ha desitjat molta sort a Jan Curtiellas i Joan Ruano, convocats per disputar el Mundial sub-19 el proper mes de novembre.

El coordinador esportiu de la secció, Gaby Cairo, ha acompanyat al directiu Barbany durant la visita i ha destacat que la nova temporada a les categories inferiors s’afronta “amb molta il·lusió”. Cairo ha explicat que “el curs passat va començar un projecte molt bo, amb un cos tècnic que hem mantingut, i esperem que aquesta temporada es vegin els fruits del segon any de treball”.  “L’objectiu és que els nens segueixin creixent”.


“Intentem que els petits que arribin al club treballin i juguin d’una manera semblant a la del primer equip. Així, en el cas que arribin al Palau, com ara de Joan Pascual, pugui tenir una adaptació més fàcil”, ha declarat Cairo, qui també ha felicitat als campions d’Europa sub-17: “És un premi a la feina que han fet els jugadors i els seus entrenadors i formadors. També hi haurà dos jugadors que aniran al Mundial sub-19, als quals desitgem molta sort i que gaudeixin d’una experiència magnífica”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut