L’Aleví, campió de Catalunya

L’Aleví, campió de Catalunya

L’equip entrenat per David Cáceres s’imposa a Amposta

L’equip Aleví del Barça d’hoquei patins va proclamar-se campió de Catalunya després d’imposar-se en el campionat disputat aquest cap de setmana a Amposta.

Els jugadors més joves de l’hoquei formatiu blaugrana van iniciar la competició el divendres amb un triomf davant l’Igualada A (1-3). El dissabte, van caure davant el Tordera (1-2) i el Caldes (1-2), classificant-se per a les semifinals com a segons de grup. En el decisiu diumenge, l’equip entrenat per David Cáceres va aconseguir la victòria a la semifinal davant el Vila-seca (4-3), amb un gol a la pròrroga.

I, a la final davant el Santa Perpètua, es va aconseguir un triomf contundent (2-7) que va ser molt celebrat per uns joves jugadors que disputaran el Campionat d’Espanya a Mieres (Astúries) del 13 al 15 de maig. Els joves campions son Arnau Álvarez, Gerard Pujadas, Mario Saldes, Dani Plaza, Lluc Martín, Mauro Moltó, Marc Feixas, Bruno Jurado i Sergi Molet.

El Juvenil, quart

L’equip Juvenil també va disputar aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya. A Amposta, els jugadors blaugranes van caure davant el Vic (1-0) en el partit del divendres. El dissabte van imposar-se a l’Igualada (3-0) i al Manlleu (1-0), aconseguint classificar-se per a la semifinal com a primers de grup. No obstant, no es va poder accedir a la final després de perdre contra un Reus Deportiu (2-3) que acabaria sent el campió. En el darrer duel contra el Manlleu, l’equip de Dani Moreno va perdre (1-3) i va finalitzar el campionat en quarta posició.

El torn de l’Infantil i del Junior

Després del gran èxit de l’Aleví i de la quarta posició del Juvenil, ara arriba el torn de l’Infantil i del Junior, que disputaran els campionats de Catalunya entre el 6 i el 8 de maig a Centelles (Osona) i Breda (Girona), respectivament.

D’altra banda, el Barça B va jugar la penúltima jornada d’OK Plata a la pista del SHUM Frit Ravich (6-3) i tancarà la temporada aquest dissabte 7 de maig (20.00 hores) a Llars Mundet rebent la visita del Vic. Ambdós equips tenen assegurada la permanència i en joc hi haurà la novena i la desena posició del Grup Sud.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut