Joan Ruano i Jan Curtiellas tornen del Mundial sots-19 amb la medalla de bronze

Joan Ruano i Jan Curtiellas tornen del Mundial sots-19 amb la medalla de bronze

Els dos jugadors blaugranes de l’hoquei formatiu s’imposen a Portugal en l’últim duel (7-5)

Joan Ruano i Jan Curtiellas han tornat del Mundial sost-19, englobat dins els World Skate Games, amb la medalla de bronze. Entrenats per l’extècnic blaugrana Sergi Macià, els dos joves de l’hoquei formatiu blaugrana han tingut protagonisme sobre el parquet del pavelló Aldo Cantoni i ara afrontaran la temporada amb els filials i el Junior blaugrana.

La selecció estatal va acabar la fase de grups en segona posició després de superar Anglaterra (1-11), d’empatar contra Portugal (3-3) i de vèncer Colòmbia (1-8) i Estats Units (18-0). A la semifinal, va caure davant l’amfitriona Argentina (5-3) en un Aldo Cantoni ple de gom a gom. En la lluita per la medalla de bronze, els dos blaugranes van tornar a jugar contra el conjunt lusità i van imposar-se 7 a 5 a la pròrroga. En els sis partits jugats, Ruano va marcar un total de vuit dianes i Curtiellas va fer dos gols.

Ambdós jugadors ja han tornat d’Argentina i s’han incorporat a la dinàmica de l’hoquei formatiu blaugrana, combinant també entrenaments amb el primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut