Joan Ruano i Jan Curtiellas, a punt per disputar el Mundial sots-19

Joan Ruano i Jan Curtiellas, a punt per disputar el Mundial sots-19

Els dos jugadors barcelonistes competiran entre el 30 d’octubre i el 5 de novembre a San Juan

Els joves jugadors de l’hoquei formatiu Jan Curtiellas i Joan Ruano ja estan a punt per disputar el Mundial sots-19, englobat dins els World Skate Games que s’estan celebrant a l’Argentina. El directiu Xavier Barbany i el coordinador esportiu Gaby Cairo, en una recent visita a Llars Mundet, van desitjar molta sort als dos barcelonistes.

Ambdós jugadors, entrenats per l’exentrenador blaugrana Sergi Macià, competiran al majestuós pavelló Aldo Cantoni de la localitat argentina de San Juan. La selecció estatal, dins el grup A, disputarà la primera jornada el dia 30 d’octubre contra Gran Bretanya (00.00 hora de Barcelona de la nit de diumenge a dilluns 31). Els següents dos dies, en el mateix horari, jugarà contra Portugal i Colòmbia, mentre que acabarà la fase de grups davant Estats Units el 2 de novembre (22.00 hora de Barcelona de la nit de dimecres a dijous 3). La semifinal serà el divendres 4 de novembre i la final el dissabte 5.

La selecció espanyola defensarà el títol aconseguit en el Mundial disputat a Vilanova i la Geltrú el 2019, amb els blaugranes Uri Llenas i Martí Gabarró proclamant-se campions.

ruano curtiellas

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut