Adrià Álvarez, Quim Gabarró i Albert Molera es proclamen campions d’Europa sots-17

Adrià Álvarez, Quim Gabarró i Albert Molera es proclamen campions d’Europa sots-17

Els joves blaugrana han aconseguit el títol després de superar Portugal en el torneig celebrat a Itàlia

Tres jugadors blaugrana són els flamants campions d’Europa sots-17 amb la selecció espanyola. Els blaugranes Adrià Álvarez, Quim Gabarró i Albert Molera (aquest últim ha arribat aquest estiu al Club procedent del Recam Làser Caldes) han aconseguit la medalla d’or de l’Europeu disputat a Itàlia.

El conjunt estatal va poder imposar-se a Portugal en la final (4-7) jugada a Correggio, tancant així una setmana amb un total de sis compromisos. A la fase de grups van superar França (10-0), empatar amb Portugal (1-1) i guanyar Itàlia (0-3). Als quarts de final van superar Anglaterra (10-0) i, a la semifinal, van tornar a superar els amfitrions (6-2). Gabarró i Molera van acabar el campionat amb un total de tres dianes cadascun, mentre que Álvarez va ser titular en tres duels.

Els joves jugadors blaugrana gaudiran d’un petit descans abans de tornar als entrenaments al Llars Mundet i afrontar un nou curs a l’hoquei formatiu blaugrana. El panorama internacional no s’atura, ja que entre el 10 i el 16 de setembre es disputarà el campionat d’Europa sots-19 a Suïssa, amb la presència de quatre blaugranes més: el porter Edu Jurado i els jugadors Jan Curtiellas, Miquel Escala i Eloi Cervera (nouvingut al Club, que ve de l’Igualada Rigat).

Foto: FEP

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut