fcb.portal.reset.password

El Barça va collar de valent el Jaca (Foto: Luz Stella Ramírez - FCB)

Jaca i Barça es tornaven a veure després de la final de la Lliga. A la pista aragonesa, el conjunt local va ser el primer a marcar. Martineau va fer-ho en inferioritat numèrica gairebé al minut 4. Però el partit no havia fet més que començar. Els blaugranes van saber contenir el Jaca i l'empat a un va arribar 10 minuts després.

La igualtat va ser màxima fins al final del període. Palacín, pel Jaca, i Pablo Muñoz, pel Barça, van deixar un 2-2 prometedor.

El pitjor moment pels blaugranes va arribar aleshores. Al segon temps, els aragonesos van aprofitar per obrir una escletxa que, tot i no ser definitiva, va ser important. Martineua tornava a marcar i Jordy Angles va aconseguir el 4-2, amb què va arrencar el darrer terç.

La reacció dels de Danilo Didkovskyy no es va fer esperar. Abans, però, el Jaca va convertir el seu cinquè gol. Amb un resultat coll amunt com aquest, el Barça va treure el bo i millor del seu joc. Engstrom i Koivisto van ajustar el marcador fins al 5-4. Adrián Betrán va fer respirar als de casa amb el 6-4. Res definitiu, perquè Pablo Muñoz va tornar a marcar. Els darrers cinc minuts de partit van ser intensos. La fortuna no va ajudar als blaugranes i el triomf es va quedar al Pirineu aragonès en un partit que encoratja al Barça a seguir treballant.

LA FITXA DEL PARTIT

JACA, 6
FC BARCELONA, 5

Jaca (2+2+2): Biec, Adrián Betrán (2), De Marcos, Pérez, Hernández, Palacín (1), Carbonell, Estun, Guillermo Betrán, González, Brousseau, Ubieto, Angles (1), Alonso, Calvo, Luis, Foley, Lacasa, Puyuelo, Martineau (2)

FC Barcelona (2+0+3): Sol, Miguel, Nieto, Ruiz, Cobo, Meyerson, Urgelles, Ribas, Vaaja, Boronat, De Canivell, Muñoz (2), Carretero, Tormo, Alastruey, Koivisto (1), Engstrom (2), Medrano, Paredes, Gordo

Gols: 1-0, Martineau, min. 3; 1-1, 1-1, Engstrom, min. 15; 2-1, Palacín, min. 17; 2-2, Muñoz, min. 18; 3-2, Martienau, min. 32; 4-2, Angles, min. 32; 5-2, Adrián Betrán, min. 41; 5-3, Engstrom, min. 46; 5-4, Koivisto, min. 50; 6-4, Adrián Betrán, min. 51; 6-5, Muñoz, min. 55

Àrbitre: Meyer Dainow

Tornar a dalt