El derbi es tenyeix de blaugrana (3-4)

El derbi es tenyeix de blaugrana (3-4)

El Barça Hockey Gel va disputar el primer derbi de la temporada a la pista ceretana amb victòria per la mínima

Els culers van arribar a la Cerdanya amb la idea de continuar sumant punts i això es va notar des del principi, gràcies a dos gols d'Oscar Rubio que situaven el 0-2 a l'equador del primer període. El Puigcerdà, però, va saber aprofitar les accions de superioritat i va anotar dos gols per posar l'empat al marcador abans de la finalització del primer període.

El segon període, el que va decantar el marcador.

Els culers van saber aprofitar una ocasió en superioritat i Joan Vallès va tornar a posar per davant els culers amb un bon tir escurat. Ja quasi a les acaballes del segon període, Iker Barandiaran va aconseguir un altre gol per eixamplar les distàncies del lluminós.

Entrats al tercer període, els culers van saber controlar el partit i tot i disposar de grans oportunitats per augmentar el marcador, van ser els ceretans qui, amb una nova situació de superioritat, van poder reduir les distàncies per posar el que seria el resultat final de 3 a 4.

Amb aquest resultat els blaugranes només compten els partits amb victòries i la setmana vinent visiten la pista del Txuri Urdin de Donosti per continuar sumant punts a la classificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut