La final de la Lliga d'hoquei gel, empatada a 1

El CH Jaca va guanyar el primer partit a la pròrroga, però el Barça va remuntar en el segon per deixar la final oberta

Cap de setmana trepidant a la final de la Lliga d'hoquei gel. El Barça viatjava a Jaca per jugar els dos primers partits del play-off, en una sèrie que es decideix al millor de tres. Els aragonesos colpejaven primer, amb una victòria en el temps afegit. Però el Barça remuntava un 3-0 en contra per igualar la final a 1.

El primer partit de la sèrie deixava clar que aquesta estarà plena d'emocions fortes. El Jaca es posava per davant al marcador als 35 segons de partit, i encara marcaria un altre gol abans d'acabar el primer temps. Però una ràpida reacció blaugrana, amb dos gols en cinc minuts (un d'ells en inferioritat) igualava de nou el marcador.

A partir d'aquest moment, el partit es convertia en un intercanvi de gols pels dos conjunts. Cada gol dels locals era respost per un altre del Barça. Així fins a arribar al 5-5 final, amb un Barça anant sempre a remolc al marcador. Amb aquest resultat, el partit arribava al temps afegit, en què el primer equip a marcar guanyaria el partit. I ho faria Alejandro Carbonell, per part del Jaca, per donar als locals la primera victòria de la final.

Remuntada per igualar la final

Després de la derrota, el Barça no podia permetre's una nova desfeta. Però els compassos inicials del segon partit no eren gaire esperançadors pels blaugranes. Al minut 7 del segon parcial, el Jaca feia el 3-0. Un resultat molt advers pe conjunt d'Einar Meyerson, que necessitava una victòria per afrontar els dos següents partits a Barcelona.

Oriol Rubio va fer el primer gol pel Barça abans d'acabar el segon quart, i un cop encetada la llauna, no van tardar a arribar els següents. En un gran tercer temps, els blaugranes van remuntar per empatar el marcador. El Jaca es veia superat en totes les fases del joc, i a un minut del final del partit, Rubio va tornar a veure porteria per donar la victòria al Barça, per 3-4.

Tot per decidir

Després d'aquesta victòria in extremis, amb remuntada inclosa, el Barça torna de Jaca recuperant el factor pista. Aquest cap de setmana es disputarà la resolució de la sèrie. L'equip de Meyerson, doncs, tindrà l'oportunitat d'aconseguir el seu tercer títol consecutiu.