L’equip blaugrana guanya per la mínima (1 a 2) i segueix invicte

Després de la victòria al derbi, els culers van aprofitar la confiança per endur-se els punts en un partit que va arribar a la tanda de penals

El partit no va començar de la millor manera pels blaugranes, que van veure com un gol matiner dels txuri urdin situava l’1 a 0 al marcador en els primers instants de partit. El gol local va despertar el Barça que va aprofitar un gol en superioritat d’Oriol Rubio per arribar al descans amb empat al marcador.

Moltes ocasions però cap gol

Durant el segon i el tercer període es van produïr moltíssimes oportunitats, però ni els bascos ni els catalans van ser capaços de transformar cap ocasió de gol. El temps reglamentari es va exhaurir i la igualtat va donar pas a la pròrroga. Els culers van suar de valent perquè van disputar la major part del temps en inferioritat, però van resisitir i es va arribar als penals.

La gran actuació de Sergi Reina i els gols d'Oscar i Oriol Rubio van donar la victòria a la tanda de penals i permeten a l’equip blaugrana continuar sumant punts a la classificació.

El pròxim partit dels blaugranes serà aquest dissabte dia 11 de novembre a la pista del Milenio.