La Lliga es decidirà en l'últim partit

El Barça Hockey Gel salva el primer match point i tindrà una oportunitat de guanyar el títol en el cinquè partit de la sèrie

Continuen les emocions a la final de la Lliga d'hockey gel. El duel entre el Barça Hockey Gel i el CH Jaca es decidirà en l'últim enfrontament de l'eliminatòria. El Jaca va guanyar el tercer partit, i va tenir la primera oportunitat d'aconseguir el títol. Però els blaugranes no ho van permetre. Amb una gran actuació de tot l'equip, els d'Einar Meyerson van obtenir la victòria per així forçar el cinquè partit. Tot obert abans de l'últim duel de la temporada.

El Jaca va fer el primer gol del cap de setmana. Però el Barça, acostumat a les remuntades durant tota la final, va donar-li ràpidament la volta al marcador. Amb gols de Lecourtois, Giménez i Muratet, es posaven 3-1 just començar el segon període. No obstant, la reacció rival va ser immediata.

En el segon parcial, el Jaca va fer fins a quatre gols en només sis minuts. Un vendaval ofensiu que no van saber aturar els blaugranes. De fet, els aragonesos van continuar ampliant diferències, amb un darrer gol quan restaven 4 minuts de partit. La remuntada del Jaca els donava la primera oportunitat de guanyar la Lliga.

El Barça vol la tercera consecutiva

Els blanc-i-vermells van sortir endollats al quart partit. Només havien passat 30 segons quan Gonzales va fer el 0-1. De nou, el Barça havia de remar en contra per mantenir les opcions al títol. I així va ser. Torner va aconseguir l'empat abans d'acabar el primer parcial, però només començar el segon el Jaca s'avançava de nou al marcador.

Aquest cop si que es va culminar la remuntada blaugrana. Rubio va empatar ràpidament el partit, i de nou Torner va veure porteria per deixar el 3-2 abans dels últims 20 minuts. Un darrer parcial que va confirmar la victòria del Barça. Muratet i novament Rubio van posar el definitiu 5 a 2.

Dissabte a les 21.30h tindrà lloc el cinquè i definitiu partit de la sèrie. L'equip que guanyi serà proclamat campió de la Lliga Nacional d'hockey gel. Un títol que suposaria el tercer triomf consecutiu del Barça, en una final que promet emocions fortes.