Victòria de mèrit a Majadahonda

Victòria de mèrit a Majadahonda

L’equip entrenat per Danilo Didkovsky només coneix la victòria en els dos partits de lliga jugats

Els culers visitaven el Majadahonda, conjunt que fins a la data, només coneixia la victòria a la lliga amb 4 victòries i cap derrota, mentre que els culers només havien disputat un partit amb victòria.

Els blaugranes, amb falta de ritme van començar el partit dominat pel conjunt madrileny, però un gol d'Albert Torner i una bona actuació a la porteria de Sergi Reina situaven els culers amb un gol d'avantatge al marcador, fins que, en una jugada en superioritat, situava l'empat al lluminós.

Ja al segon terç, els blaugranes, van sortir del vestidor molt endollats i amb tan sols set minuts de joc van poder anotar dos gols de mans de Nicolas Guerra i Adrian Ubieto per posar els culers amb dos gols d'avantatge. Els culers van continuar intentant ampliar la diferència, però, un altre cop en superioritat i en un gol que mai va entrar, però es va concedir per un àrbitre assistent, els madrilenys van aconseguir situar la igualtat al marcador a les acaballes del segon terç.

El partit estava en una situació de no trobar dominador fins que Albert Torner, quan faltaven deu minuts per finalitzar l'últim període, va tornar a trobar porteria i va anotar el gol que finalment va donar la victòria als culers.

Amb aquesta victòria els blaugranes inicien la temporada amb dues victòries i el proper objectiu serà el derbi contra el Puigcerdà, el dissabte 28 d'octubre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut