El Barça, a la final de la Lliga!

El Barça, a la final de la Lliga!

El Barça Hockey Gel es classifica per la final de la lliga després de guanyar al Majadahonda per 6-3, en el segon partit de les semifinals

El Barça Hockey Gel jugarà la seva tercera final consecutiva de la Lliga Nacional, després de guanyar per 6-3 al Majadahonda. Aquest triomf, sumat a la victòria per 4-5 de la setmana anterior, dona el passi a la final a l'equip dirigit per Einar Meyerson.

El conjunt local necessitava la victòria per seguir viu a l'eliminatòria. Així, els jugadors del Majadahonda van sortir a la pista amb molta intensitat, i al minut 2 ja es van avançar al marcador. Un gol d'Edwin Lindström que donava esperançes als locals. Però abans d'acabar el primer parcial, el jugador del Barça Albert Torner igualava el marcador.

No podia començar millor el segon temps pel Barça. Als 22 segons, Adrián Ubieto veia porteria i avançava per primer cop al Barça. Una diferència que ampliaria més endavant Quim Muratet, qui posava l'1 a 3 al marcador. Però el Majadahonda s'aferrava a un gol de Pablo Mata a les acaballes del parcial per seguir creient en la victòria.

Grans minuts finals del Barça

Els locals van posar emoció al matx amb un gol de Javier Sánchez, que igualava el marcador a 3. Però quan més ho necessitava, el Barça va posar un punt extra d'intensitat per emportar-se la victòria. Amb gols de Marc Layola, el segon de Muratet i Arturo Guerra, els blaugranes van tancar les semifinals al segon partit de la sèrie.

El triomf dóna al Barça Hockey Gel la classificació per a la final de la Lliga, que es jugarà al millor de tres partits. El seu rival serà el Club Hielo Jaca, primer classificat de la fase regular. De guanyar, el Barça aconseguiria el seu tercer títol nacional de forma consecutiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut