El Barça Hockey Gel Juvenil guanya la Copa d'Espanya!

El Barça Hockey Gel Juvenil guanya la Copa d'Espanya!

Els blaugranes van superar a la final el Majadahonda (7-3)

El Barça Hockey Gel juvenil s'ha proclamat aquest cap de setmana campió de la Copa d'Espanya. Els blaugranes van superar a la final el La Nevera Majadahonda (7-3), per culminar una Final Four perfecte a la localitat madrilenya.

Els homes entrenats per Danilo Didkovsky es van desfer del Jaca dissabte en la segona semifinal (3-0), amb gols d'Àlex Andreu i Gerard Layola, tots ells en els primers 25 minuts de partit.

Després d'aquesta sòlida actuació, els U18 van sortir a la pista diumenge disposats a guanyar la final al Majadahonda a la seva pròpia pista. I així va ser. El conjunt blaugrana va anar tot el partit per davant en el marcador, des que Bosco Collado va obrir el compte golejador en el minut 19.

El Barça es va acabar imposant per 7-3, amb triplet de Collado, doblet de nou d'Àlex Andreu i també dos gols d'Arnau Payà.

Didkovsky: "És un molt bon resultat per als nois"

L'entrenador del juvenil i director tècnic, Danilo Didkovsky, valorava molt positivament el joc i els resultat del cap de setmana: "És un molt bon resultat per als nois. Ha estat una satisfacció per la temporada que han fet".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut