fcb.portal.reset.password

Foto: FCB CBS

Aquest 2012 no ha arrencat bé per a l'equip, ja que ha passat de perdre els partits als últims segons, a perdre'ls en un sol quart. Si a l'Hospitalet va ser al segon període, aquest cop va ser al tercer.

La primera meitat va ser dominada per les jugadores barcelonistes, però en els tres darrers minuts abans del descans es va capgirar el marcador (34-32). En aquests primers 20 minuts, l'aler Paola Garcia va ser un autèntic malson enfilant-se fins els 18 punts a la seva estadística.

A la represa es va subjectar millor aquesta jugadora però aleshores va aparèixer l'altre perill de les tarragonines, la base Ariadna Magriñà que va encistellar amb facilitat i va donar joc a les seves companyes.

Col·lapse en atac

La mala defensa en l'un contra un i les inexistents ajudes van ser el punt negre de les blaugranes.  En aquest tercer quart el Barça CBS es va col·lapsar en atac i va encaixar un 10-24 definitiu que va es va veure ampliat en el darrer quart fins el 47-69.

Als darrers minuts, amb el descans de les jugadores franquícia, del TGN, el Barça CBS va arribar a retallar la diferència fins els 12 punts més per orgull que per bon joc.

LA FITXA

FC BARCELONA CBS, 58
TGN BÀSQUET, 69

FC Barcelona CBS: Nebot. A (7), Alsina (4), Martín (7), Messeguer (0), Raja (15)
- cinc inicial - Martinez (6), Pascual (9), Simón (2), Nebot N. (), Ortiz (8) .

Tgn Bàsquet: Fort (0), Garcia (24), Magriñà (13), Gil (4), Martí, M.C.
(10) - cinc inicial - Morales (0), Rovira (11), Andreu (0), Martín, B.
(3), Duran (0), Martí, M. (5),  Llop (0).

Tornar a dalt