PRÈVIA - València Basket – Barça CBS: Sense dubtes

PRÈVIA - València Basket – Barça CBS: Sense dubtes

(18.00h) Les blaugranes visiten la pista de les campiones de copa amb molt en joc

El Barça CBS juga aquest diumenge, en directe per Canal FEB, a la Font de Sant Lluis, davant el València Basket. Les jugadores d’Isaac Fernández venen de sumar una gran victòria a casa davant Gernika (79-72), amb la permanència encara en joc.

El bàsquet femení blaugrana té un gran repte per davant. La permanència es decidirà en les últimes quatre jornades amb un calendari molt exigent per les blaugranes.

L’equip arriba a la jornada 27 en 12a posició, amb 10 victòries, dos partits per sobre de l’Spar Gran Canaria, que marca les posicions de descens.

El Palau i tres més

Després de la visita a València, el Barça CBS viatja a Ferrol en la jornada 28 del campionat (06/04, 19.00h).

El diumenge 14 d’abril les blaugranes reben la visita de l’Spar Girona en el derbi català que es jugarà al Palau Blaugrana. Aquesta serà la penúltima jornada de la Lliga Femenina Endesa. Per a aquest partit l’ajuda de l’afició serà clau. Aconsegueix l’entrada en aquest enllaç.

L’equip tancarà la competició a Saragossa el 20 d’abril, davant el Casademont Zaragoza.

Isaac Fernández: “Ho hem d’intentar des del minut u, sense por”

El tècnic del Barça CBS analitza com arriba l’equip al partit de València:

Les actuals campiones de Copa

El València Basket ve de guanyar la Copa de la Reina el diumenge passat davant Casademont Zaragoza (77-53).

Les actuals campiones de Copa són segones a la Lliga amb 22 victòries, tot i perdre l’últim partit davant Perfumerias Avenida (44-61). L’equip valencià té la millor defensa del campionat, deixant a les seves rivals en 54 punts de mitjana.

Alba Torrens i Ramona Hempe són les principals anotadores d’un conjunt molt complert, que s’està jugant el primer lloc de la classificació, de cara al Play-off.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut