Baxi Ferrol – Barça CBS: A trencar el malefici a terres gallegues

Baxi Ferrol – Barça CBS: A trencar el malefici a terres gallegues

(19.00h) Les blaugranes viatgen a Ferrol en busca d’una nova victòria

El Barça CBS visita aquest dissabte, en directe per Canal FEB, al Baxi Ferrol, en el duel corresponent a la jornada 28 de la Lliga Femenina Endesa. Aquesta temporada les blaugranes no han sumat cap triomf a terres gallegues. Davant l’Ensino van caure per 85-60 i davant Celta per 73-66 i tindran una nova oportunitat per trencar la malastrugança a Ferrol.

Les jugadores d’Isaac Fernández venen de fer dos bons partits. Davant Gernika (79-72) l’equip va sumar una gran victòria, i davant València (69-51), tot i no poder sumar el triomf, l’equip va oferir una gran versió. Les blaugranes són tretzenes classificades a la lliga amb 10 victòries, una per sobre d’Spar Gran Canaria i Celta, que amb nou triomfs, marquen la zona de descens.

L’equip viatja cap a Ferrol amb totes les jugadores disponibles de la primera plantilla, amb les ja conegudes baixes de Carol Guerrero i Roselis.

Tot per decidir

La lliga regular entra en les tres últimes jornades del campionat, amb un calendari cada cop més exigent pel bàsquet femení blaugrana. Tres rivals de la zona alta, sumat a la necessitat de sumar victòries, és la realitat que ha d’afrontar el conjunt entrenat per Isaac Fernández en aquest tram final de temporada.

El Palau ha de ser un fortí

Les blaugranes volen que el Palau sigui una festa que ajudi a l’equip a sumar una victòria en el derbi català, davant Spar Girona, en un partit clau per les aspiracions de l’equip.

El pròxim 14 d’abril el bàsquet femení blaugrana jugarà al Palau Blaugrana i l’afició no pot fallar. Aconsegueix la teva entrada en aquest enllaç.

Isaac Fernández: “Serà un partit que ens exigirà molt en tots els nivells”

El tècnic del Barça CBS analitza com arriba l’equip al partit davant el Ferrol:

Els dos equips amb molt en joc

El Barça CBS visita la pista del Baxi Ferrol, vuitè classificat amb 13 victòries, i en plena lluita per obtenir una plaça pels play-off, ja que es troben empatades amb les desenes classificades i a un triomf de les sisenes.

Les gallegues arriben a aquest partit amb la mateixa ratxa de resultats que les blaugranes, una victòria, davant IDK (65-60), i una derrota (68-67) en l’últim partit davant l’Ensino. El conjunt de Lino López té en Rachel Howard i Gala Mestres les seves màximes anotadores, amb 12 i 13 punts per partit respectivament.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut