Barça CBS – Spar Girona: La màgia del Palau

Barça CBS – Spar Girona: La màgia del Palau

L’equip s’encomana al fortí blaugrana per poder sumar una victòria que l’acosti a l’objectiu de la permanència

El Barça CBS juga aquest diumenge (12.45h, Teledeporte) el derbi català davant Spar Girona, al Palau Blaugrana. Les jugadores entrenades per Isaac Fernández volen assegurar la permanència amb una victòria al temple culer.

És el segon cop que el Palau rep al Barça CBS aquesta temporada, en l’anterior partit, les blaugranes van oferir una gran imatge tot i no poder sumar la victòria davant Casademont Zaragoza (63-66)

El derbi d’aquest diumenge arriba en la penúltima jornada de la Lliga Femenina Endesa i amb el conjunt blaugrana en tretzena posició amb deu victòries. L’equip es troba a un triomf de les dotzenes classificades, l’Araski (11v). Les jugadores entrenades per Isaac Fernández però, tenen a Spar Gran Canaria  i a Celta Zorka Recalvi  a un partit, que actualment marquen la zona ‘vermella’ de la taula,  amb nou victòries.

Escenari immillorable

Les blaugranes volen canviar la dinàmica dels últims partits que, tot i oferir un bon nivell de joc,  no ha pogut sumar el triomf en les dos últimes jornades davant València Basket i  Baxi Ferrol.

Que millor que capgirar la dinàmica en un escenari com el Palau Blaugrana, que de ben segur ajudarà a l’equip en tot moment. Vine a animar l'equip, aconsegueix la teva entrada clicant aquí. 

Dinàmiques oposades

El conjunt gironí arriba al Palau Blaugrana,  amb ganes de mantenir la dinàmica a la competició domèstica, on ha sumat dos triomfs en els últims dos partits, l’últim davant el Bembibre per 90-57.

L’equip entrenat per Roberto Iñiguez és quart a la Lliga, amb 17 victòries i vol assegurar la plaça en les dues últimes jornades. Les gironines tenen un triomf més que Movistar Estudiantes i no pot fallar si vol ser entre les quatre primeres de cara al Play-off.

L’Uni Girona té en Magarity, Tolo i Bersch les principals amenaces ofensives, però cal destacar que és la tercera millor defensa de tot el campionat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut