Barça CBS - Casademont Saragossa: S'escapa la victòria (63-66)

Les blaugranes han deixat escapar el triomf en un duel de gala al Palau Blaugrana que tanca el 2023 del combinat d'Isaac Fernández

Un triomf d'ensomni a tocar. Malauradament, el Barça CBS no ha pogut derrotar al Casademont Saragossa (63-66) en un partit molt igualat de principi a fi que s'ha disputat en un Palau Blaugrana de gala. I és que els i les aficionades han omplert les graderies del temple culer per batre un nou rècord d'assistència amb 4.657 espectadors i espectadores superant els 4.550 del Barça CBS - València de la temporada passada.

Les culers planten cara

El combinat d'Isaac Fernández ha fet un inici de matx perfecte. Les blaugranes han mostrat sobre la pista una defensa molt sòlida que ha provocat l'error en els llançaments de les aragoneses. Amb les culers dominant tots els aspectes del joc han anat obrint escletxa en el marcador fins a arribar al 12-4 després d'un parcial de 7-0.

Als darrers minuts del primer període s'han pogut veure les primeres accions de Paula Estebas amb la samarreta blaugrana. La de Cantàbria ha deixat una carta de presentació excel·lent després d'encistellar la primera bola que ha tocat.

Al segon període, les coses han canviat. El Casademont Saragossa ha fet un parcial de 3-13 per capgirar el marcador i posar un nou escenari de partit. Malgrat que el conjunt aragonès ha pres l'accelerador, les blaugranes no s'han deixat intimidar i han continuat amb el mateix i ritme i això les ha permès mantenir el combinat visitant a prop en el marcador abans d'anar a vestidors (32-34).

A la represa, les forces s'han mantingut igualades. L'alçada de les jugadores del Casademont Saragossa han passat factura al joc blaugrana, ja que les visitants han estat capaces de caçar rebots ofensius per encistellar en segones oportunitats. Això ha impedit pràcticament al Barça tornar a agafar les regnes del marcador. Amb el resultat de 48-50 s'ha arribat al darrer assalt amb tot per decidir.

Lluita sense recompensa

Malgrat fer un quart molt complet, a les culers els hi ha passat factura el cansament. Fins a dues ocasions als minuts finals del duel han tingut per empatar el marcador i poder capgirar el mínim avantatge que durant tota la segona part ha aconseguit mantenir el conjunt visitant. Ni els punts de Paula Estebas ni els tirs d'Anderson han estat capaços de segellar un triomf que hagués sigut extraordinari per tancar el 2023. Finalment, el resultat ha estat de 63-66.