Setmana Santa intensa

Setmana Santa intensa

El Barça CBS afronta dos complicats partits, durant aquestes festes

Arribava la Setmana Santa, on moltes competicions s’aturen per la Liga Femenina Endesa, no para i es presenta en una doble jornada, on les blaugranes rebran dijous a casa a Gernika i el diumenge visitaran la pista de València Basket

Primer repte a casa

Les d’Isaac Fernández tenen el primer repte d’aquest Setmana Santa a casa, serà el dijous a les 21 h en directe per Twitter FEB i serà el Lointek Gernika basc que visitarà el Juan Carlos Navarro.

Aquest partit és dels claus per a les aspiracions blaugranes per allunyar-se la zona de descans i per això gaudiu d’un descompte del 25% a les entrades clicant aquí.

Visita a València

Per seguir aquesta setmana de doble partit, el Barça CBS visita el camp del colíder i actual Campió de la Copa de la Reina, el València Basket. Visitar el feu valencià serà un repte majúscul.

Les de la capital valenciana, són l’equip més en forma del panorama estatal i les barcelonistes cercaran donar una sorpresa a Font de Sant Lluis, seu dels partits de les primeres classificades, empatades amb Perfumerías Avenida.

El partit al Palau Blaugrana

Us recordem que el proper 14 d’abril a les 12.45 h, el Barça CBS torna a jugar al Palau Blaugrana. Serà en un dels derbis catalans vs Spar Girona.

Recordeu que teniu les entrades disponibles, clicant aquí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut