Barça CBS – Lointek Gernika: Darrer partit al Juan Carlos Navarro

Barça CBS – Lointek Gernika: Darrer partit al Juan Carlos Navarro

Partit vital per les aspiracions de les d’Isaac Fernández

Dijous a les 21 h i en directe per Twitter FEB, el bàsquet femení jugarà un dels cinc darrers partits de la Liga Femenina Endesa 23/24. El partit tindrà lloc al Juan Carlos Navarro, i serà la darrera vegada que les blaugranes juguin, a l’actual temporada a Sant Feliu.

El darrer partit de la competició, com a locals, tindrà lloc el proper 14 d’abril (12.45 h) al Palau Blaugrana, davant l’Spar Girona i clicant aquí, podeu aconseguir les vostres entrades. 

Cinc finals

A dia d’avui, el Barça CBS ocupa la 12ª posició de la taula, amb un triomf per sobre de les posicions de descens. La lluita per salvar la categoria es presenta aferrissada i un triomf les basques donaria aire a les jugadores d’Isaac Fernández.

Les blaugranes tenen per davant, un cop hagin jugat dijous, reptes com les visites a València, Ferrol i Saragossa i el partit a casa davant l’Spar Girona. Un calendari complex que farà donar el millor de l’equip en aquesta part final de la temporada.

L’entrenador blaugrana, Isaac Fernández i la jugadora Kristina Rakovic, valoraven així l’important partit de dissabte:

Per aquest partit, el tècnic blaugrana podrà comptar amb totes les jugadores disponibles, a excepció de les ja conegudes baixes de Carolina Guerrero i Roselis. 

Fent click aquí, teniu a disposició les entrades del partit. Amb el Codi BCBS25 teniu un 25% de descompte.

Un rival que lluita pel Playoff

LointeK Gernika està situat a la 9a posició de la taula, lluitant per entrar en els llocs que donen accés al playoff pel títol. Tot i la bona marxa de les basques, el Barça CBS ja va demostrar la seva vàlua, imposant-se, en el partit de la 1ª volta per 68 a 71.

Destacar, a les files basques, la participació de dues mataronines, com Rosó Buch i Laia Flores, combinades amb l’aportació ofensiva de la pivot Sofia Gomes, fan de les de Gernika, un equip competitiu i molt sòlid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut