fcb.portal.reset.password

Els infantils van ser els que van portar millors notícies (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

De les derrotes també s'aprèn. I ara és el moment de corregir errors. Els equips de bàsquet formatiu s'han creuat amb rivals directes que els han posat molts problemes. Així els juniors van perdre contra el Joventut per cinc punts (54-59) en un partit ajustat. També van viure un duel intens contra el Sabadell, però el van saldar amb triomf per 43-53.

Amb aquests resultats, l'equip junior es manté tercer, amb quatre victòries després de sis jornades. El líder del grup és el Joventut amb 6-0, seguit del Cornellà (5-1).

Els cadets també van trobar-se amb la Penya. Els de segon any van perdre per tres punts contra els badalonins (68-71). Però van superar els seus companys del Bàsquet Base Barcelona per 57-7 i el Casal Vilafranca (67-96). El cadet B ha tingut una setmana dura perquè va perdre també contra el Casal Vilafranca (72-66).

El Barça Regal cadet és segon (5-1) només superat pel Joventut, i el Bàsquet Base Barcelona és sisè (1-5). Tots dos es troben al grup 1 del Campionat de Catalunya Preferent.

I les alegries de la setmana són dels més petits. Els infantils, tant els de primer any com els de segon, van guanyar. El Bàsquet Base Barcelona va supera el Sama de Vilanova i la Geltrú per 67-76 i el Casal Vilafranca per 77-69. I els infantils A van guanyar fàcil el Sant Gervasi (16-111).

La pròxima jornada

LEB-Plata
Fontedoso El Bulevar de Ávila – FCB Regal B
Dissabte, 22 d'octubre, 19 h

Juniors
Camp. Catalunya Preferent 1a Fase
FCB Regal – UE Sant Cugat
Diumenge, 23 d'octubre, 18.15 h
Ciutat Esportiva Joan Gamper

Cadets
Camp. Catalunya Preferent 1a Fase
Joventut Badalona – Bàsquet Base Barcelona
Dissabte, 22 d'octubre, 17.30 h
Pavelló Olímpic Badalona

FCB Regal – Manresa
Diumenge, 23 d'octubre, 16.30 h
Ciutat Esportiva Joan Gamper

Infantils
Camp. Catalunya 1a Fase Nivell A
FCB Regal – Sant Josep Badalona
Dissabte, 22 d'octubre, 10 h
Ciutat Esportiva Joan Gamper

Bàsquet Base Barcelona – CB Hospitalet
Diumenge, 23 d'octubre, 10 h
Ciutat Esportiva Joan Gamper

Tornar a dalt