L’Infantil A, campió d’Espanya a Badajoz

L’Infantil A, campió d’Espanya a Badajoz

Els blaugranes superen el Madrid (59-79) a la final

L’Infantil A del Barça és campió d’Espanya. Els blaugranes han aconseguit el títol a Badajoz, després de superar a la final (59-79) el Madrid, que partia com a favorit, per posar la cirereta a una gran setmana de bàsquet a terres extremenyes.

L’equip dirigit per Oriol Barrera ha comandat la final des del principi, practicant un joc coral en atac i molt solidari en defensa. Així, el Barça ha començat a llaurar una renda inicial (13-17) amb què començava a creure que era possible neutralitzar la força blanca a la pintura, tot i la baixa d’Emir Karabulut, el pivot blaugrana de referència.

El Madrid ha volgut reaccionar al segon quart, carregant més el joc al pal baix, però el conjunt català ha sabut mantenir-se per davant al descans (29-34).

I a la segona part el Barça ha estat un huracà. Els nois de Barrera s’han enfilat fins al 40% d’encert en triples i no han afluixat la seva intensitat defensiva. L’allau blaugrana posava una renda significativa a manca de 10 minuts (41-57).

L’últim període ha seguit el mateix patró, amb els blaugranes molt còmodes sobre la pista, movent bé la pilota i trobant situacions propícies per anotar. La festa barcelonista s’ha tancat amb un 59-79 que feia justícia a la gran setmana de bàsquet que l’Infantil A ha protagonitzat a Badajoz.

I és que fins a arribar a la final, els de Barrera no ho han tingut fàcil. Els blaugranes van perdre en la jornada inaugural precisament contra el Madrid (52-59), però van avançar a les eliminatòries gràcies a dos triomfs consecutius a la fase de grups, davant el Real Betis i el Fundación 5+11 Baskonia.

Els vuitens de final van ser una batalla contra l’UE Mataró Homs (86-79), rematada amb una victòria que seria un punt d’inflexió. A partir d’aquest duel, el Barça es va desfer amb contundència de l’IVECO Real Valladolid (49-74), del Fuenlabrada (73-41) i a la final ha pogut amb el Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut