El bàsquet formatiu afronta el tram final de la temporada amb múltiples reptes

El bàsquet formatiu afronta el tram final de la temporada amb múltiples reptes

La base entra en el tram decisiu de la temporada amb els campionats de Catalunya, d’Espanya i l’ANGT com a grans reclams

El bàsquet formatiu del Barça entra en el tram final de la temporada amb reptes més que il·lusionants per afrontar. Tots els equips de la base son líders de les seves competicions domèstiques i entren en la disputa de les últimes jornades dels campionats. Els blaugranes tenen per davant Campionats de Catalunya que donen accés als Campionats estatals de finals de maig i inicis de juny mentre que el Junior disputarà l’ANGT a Berlín.

Barça Atlètic

El filial blaugrana ha acabat en primera posició del seu grup a la Lliga EBA. Tot i caure en l’última jornada de la fase regular davant el CB Vic (74-62), els de Carlos Marín s’han classificat per a la fase final.

Junior

El Junior del Barça disputarà aquest cap de setmana (20-21/04) la Final a Quatre de Catalunya, a Salt, després d’haver acabat la fase regular en tercera posició (després d'un triple empat amb Manresa i Joventut). En cas de quedar entre els tres primers classificats, disputaran el Campionat d’Espanya a Huelva del 28 d’abril al 4 de maig.

No són els únics reptes que afronta el Junior culer; els jugadors entrenats per Carlos Marín disputaran la fase final de l’ANGT a Berlín, coincidint amb la Final Four de l’Eurolliga, el cap de setmana del 23 al 26 de maig. L’equip es va guanyar la plaça en el torneig classificatori de Belgrad, en superar a l’Emporio Armani Milan per 85-104 a la final.

Cadet A

Amb la primera plaça de la lliga assegurada, els blaugranes reben al Bàsquet Manresa en l’última jornada de la lliga regular. El conjunt entrenat per Álvaro Salinas disputarà la Final a Quatre de Catalunya el cap de setmana del 4 i 5 de maig a Corbera. En cas d’acabar entre els tres primers classificats, els blaugranes tindran accés al Campionat d’Espanya que es disputarà a San Fernando, del 19 al 25 de maig.

Cadet B

El Cadet B és líder de la seva lliga quan falten dos jornades per finalitzar. Si no hi ha cap imprevist, els blaugranes seran als quarts de final per accedir a la final a quatre, el partit, serà el cap de setmana del 18-19 de maig a partit únic. En cas de vèncer, el conjunt entrenat per Manel Muñíz, disputara la Final a Quatre del Campionat de Catalunya el 25 i 26 de maig a Fraga.

Infantil A

L’Infantil A té un calendari atapeït per endavant. Els blaugranes disputaran a Tijuana, Mèxic, la Minicopa México, del 26 al 29 d’abril. L’equip ha estat convidat per l’ACB i les Lligues de Mèxic com a campions de la Minicopa d’Espanya.

Quan tornin d’aquesta gran experiència, els jugadors entrenats per Oriol Barrera, disputaran, com els seus companys de club, la Final a Quatre del Campionat de Catalunya el 18 i 19 de maig a Martorell, on buscaran plaça per al Campionat d’Espanya que es disputarà a Betanzos del 2 al 8 de juny.

Infantil B

Com els companys de l’Infantil A, els Infantils B tenen un tram final de temporada replet de reptes. El primer serà a Itàlia, on disputaran el Tournament Città Di Ferrara del 25 al 28 d’abril.

Del 3 al 5 de maig, els blaugranes viatjaran a Almeria per disputar el Torneig Ciudad de Vera. Aquest serà l’últim torneig abans d’afrontar les fases finals del Campionat de Catalunya.

L’equip entrenat per Eduard Perea és líder de la seva lliga quan falten dues jornades per finalitzar el campionat. Els quarts de final del Campionat de Catalunya es disputaran a partit únic el cap de setmana del 25-26 de maig, i donaran accés a la Final a Quatre, que es disputarà el 1 i 2 de juny a Vic.

Mini

Quan falten quatre jornades per acabar la Lliga, el Mini del Barça no ha cedit cap derrota al campionat. Si l’equip d’ Aleix Concernau manté la dinàmica, es jugarà ser al Campionat de Catalunya, als quarts de final del 25-26 de maig, que seran a partit únic. En cas de superar-los, la Final a Quatre de Catalunya es disputarà a Mataró l’1 i 2 de juny. Si l’equip queda entre els tres primers classificats aconseguirà el bitllet per al Campionat d’Espanya de Córdoba que es disputarà del 23 al 29 de juny.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut