L’Infantil A afronta el repte de la Minicopa a Màlaga

L’Infantil A afronta el repte de la Minicopa a Màlaga

Els blaugranes volen fer un gran paper en un torneig que genera molta expectació

L’Infantil A blaugrana disputarà la Minicopa Endesa a Màlaga del 14 al 18 de febrer. Els blaugranes buscaran un títol que s’ha escapat les dues últimes temporades però aniran a Màlaga amb ganes de fer un molt bon paper i gaudir d’una gran experiència en que el bàsquet serà el protagonista principal.

Els nois entrenats per Oriol Barrera van aconseguir la classificació per a la Mini Copa Endesa després d’haver superat la fase prèvia, disputada a Tarragona el passat desembre. Van quedar líders imbatuts del seu grup (tres victòries) després de superar al Zunder Palencia, a l’UCAM Murcia i a la Fundación 5+11 Baskonia.

A la Minicopa, els blaugranes formen part del Grup B de la competició, on també hi son el Bàsquet Girona, el València Basket i el Casademont Zaragoza. El torneig es jugarà al pavelló José Luis Pérez Canca de Carranque, on s’hi disputarà tant la fase de grups com les semifinals. I la final es jugarà el diumenge 18 de febrer (13.00 hores) al Palacio De Los Deportes José María Martín Carpena.

Fase de grups

El Barça s’estrenarà el dimecres 14 de febrer (21.00 hores) davant el Casademont Zaragoza. A la segona jornada es veuran les cares davant el València Basket (dijous 15 a les 16.00 hores) i, per tancar la fase de grups, el Barça buscarà la victòria davant el Bàsquet Girona (divendres 16 a les 14.00 hores).

Fase final

La competició entrarà dissabte a la fase final, on els dos primers de cada grup disputaran les semifinals (a les 10.00 i a les 12.00 hores). En cas de victòria, el premi serà competir pel títol en un pavelló majestuós com el Martín Carpena i davant un nombrós públic.

Tota la competició es podrà seguir en directe i posteriorment en diferit pel canal oficial de Youtube de l’ACB.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut