Reial Madrid - Barça: Campions de la Minicopa! (78-89)

Reial Madrid - Barça: Campions de la Minicopa! (78-89)

El conjunt blaugrana s'imposa en el MiniClàssic de la final i torna cap a casa amb la setena Minicopa per al palmarès del Club

L'Infantil A del Barça torna de Màlaga com a flamants vencedors de la Minicopa! Després de guanyar el MiniClàssic contra el Reial Madrid (78-89), l'equip dirigit per Oriol Barrera recupera el tron que les últimes dues edicions havia estat en possessió, precisament, dels blancs. Així, els blaugrana acumulen ja un total de set trofeus.

Igualtat en el primer quart

Un cop superada la fase de grups contra Saragossa, Girona i València, els blaugrana van desfer-se dels amfitrions d'Unicaja a les semifinals per a citar-se contra els merengues en un Martín Carpena entregat que ha vibrat al ritme dels joves talents culers. El Barça s'ha encomanat a un Dabone dominant des de les altures en un primer període molt igualat (20-21).

_SG_5599

Un segon període 100% blaugrana

En el segon període sí que el Barça ha imposat el seu ritme, amb un Jan Cerdán imparable i Izan Pérez endolladíssim sortint de la banqueta. Així, amb un joc molt dinàmic, el Barça s'ha enfilat fins al 36-45 al descans.

Aprofitant el gran segon quart, el Barça ha pogut treure rèdit de l'avantatge i en el tercer quart, tot i que el Madrid ha sortit molt fort, només ha aconseguit posar-se a cinc punts. La dupla Maker-Dabone li ha servit a Oriol Barrera per veure com els seus mantenien unes diferències al voltant de la desena que anava augmentant les presses per als madridistes, que han vist com el Barça encarava l'últim quart amb el títol a tocar (56-66).

Maduresa per a tancar el partit i a celebrar!

En el darrer període, tres quarts del mateix. El Barça ha demostrat una maduresa impròpia de jugadors en categoria Infantil i, cada cop que els blancs amenaçaven amb un intent de remuntar, ho frenaven de cop. I amb aquesta constant s'ha acabat una final que reafirma la base blaugrana, un cop més, com una font inesgotable de talent.

Un cop acabat el partit, a més, s'ha reconegut la gran actuació de dos jugadors culers com a integrants del millor cinc del torneig: Jan Cerdán i Moha Dabone, aquest últim, a més, designat MVP de la competició.

 

Fitxa del partit

Reial Madrid: 78
Barça: 89

Reial Madrid: Fevry (10), Mera (23), Robinson (13), Cañizares (1) i Manel (20) - cinc inicial - Román (0), Priego (0), Garma (11), Marvis (0), Nakache (-), López (-) i Vinuesa (-).

Barça: Maker (9), Cruz (9), Cerdán (19), Ruiz (0) i Dabone (22) - cinc inicial - Jaunzems (6), Pérez (9), Lloscos (0), Martín (15), Llompart (-), Puig (-) i Rodríguez (-).

Parcials: 20-21, 36-45, 56-66, 78-89.

Àrbitres: Cristóbal Sánchez, Roberto Lucas i Eduardo Prados.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut