L’estructura tècnica del Bàsquet formatiu masculí

L’estructura tècnica del Bàsquet formatiu masculí

Amb la incorporació, com a primer entrenador, de Roger Grimau al primer equip, on l’acompanyaran Víctor Sada i Xavier Beltran, que havien estats entradors assistents de Grimau en el Barça Atlètic i a l’equip Júnior, us expliquem els relleus al diferents equips dels més joves de la casa.

La secretaria tècnica continuarà a càrrec d’Àlex Teres i el coordinador serà Alfons Alzamora, que repeteixen de la temporada 22/23.

L’estructura comuna entre Barça Atlètic i l’equip Júnior serà igual que la temporada 22/23. Són un mateix equip que competirà en dues competicions: El Barça Atlètic a la Lliga EBA, dins del Grup C i l’equip Júnior a la categoria preferent de la Federació Catalana

L’encarregat de dirigir aquest equip serà Carles Marín, que comptarà amb  Alex Rodríguez, Sergio Vera, Eduard Perea i Álvaro Salinas, com entrenadors ajudants.

El Barça de Bàsquet tindrà dos equips cadets de categoria masculina. El Cadet A estarà entrenat per Álvaro Salinas amb David Anglada i Arnau Calsapeu com entrenadors ajudants. El Cadet B Manel Muñiz serà l’entrenador amb Aleix Vindel i Arnau Calsapeu d’entrenadors ajudants.

Els més joves

A les categories Infantil i Mini militaran els jugadors més joves del bàsquet formatiu del Club. Oriol Barrera és l’entrenador de l’equip Infantil A amb David Molins i Adrià Cantón com entrenadors ajudants

Eduard Perea serà l’entrenador de l’Infantil B amb Roger Aznar d’entrenador ajudant, i els més joves seran els equips Mini i Infantil C, que estaran entrenats  per Aleix Concernau i els entrenadors ajudants seran Alejandro Vallina i Andreu Blanquer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut