fcb.portal.reset.password

Imatge del partit de l'Infantil contra el Sant Cugat. FOTO: V. SALGADO

Cap de setmana rodó per a l’hoquei formatiu blaugrana. Tots els equips inferiors han sumat victòries en els seus partits i el triomf més espectacular de la jornada va ser el del Sub 23, que va remuntar al Palau un 1-5 en contra per acabar guanyant per 6-5 el seu partit. Ara els blaugranes hauran de guanyar els dos que els queden per poder accedir a la Copa d’Hivern.

Pel que fa al Primera Nacional, els homes de Jordi Camps van vèncer per 3-0 el Tordera i segueix liderant la competició juntament amb l’Alcobendas (21 punts). Aquest dissabte, abans de les vacances de Nadal, marxarà cap a Madrid per jugar contra el Santa Maria del Pilar. El Júnior va vèncer per 4-6 a Reus i es va proclamar campió del seu grup, tot i que ja ho era matemàticament jornades enrere. En els pròxims dies es realitzarà el sorteig per definir quin serà el grup de la segona fase.

Finalment, el Juvenil va guanyar per 1-6 a la pista del Noia Freixenent i ha acabat segon de grup en aquesta primera fase. Ara també està a l’espera del sorteig per conèixer el rival de la segona fase. L’Infantil, per la seva banda, va guanyar per 14-0 el Sant Cugat tant en l’anada com en la tornada i espera rival per a la pròxima eliminatòria.

Tornar a dalt