Torn per a l’Infantil i el Júnior en el Campionat d’Espanya

Torn per a l’Infantil i el Júnior en el Campionat d’Espanya

Els blaugranes disputaran aquest cap de setmana els campionats estatals de Ripoll i Gandia respectivament

El Júnior i l’Infantil del Barça d’hoquei disputaran aquest cap de setmana els campionats d’Espanya de les seves categories després d’haver-se classificat en els passats campionats de Catalunya. Els blaugranes seran els dos últims equips de la base en participar en els campionats estatals després que la setmana passada els seus companys del Juvenil i l’Aleví disputessin els seus tornejos.

El Júnior disputa el campionat a Gandia

El Júnior del FC Barcelona viatjarà a Gandia per disputar el Campionat d’Espanya aquest cap de setmana. Els jugadors entrenats per Raúl Castillo arriben al torneig després d’haver arribat a la final del Campionat de Catalunya i amb ganes de fer un gran torneig.

Els blaugranes estan enquadrats al grup amb el CP Rivas, el Compañía de María i UDC Rochapera. La fase de grups es disputarà entre el 24 i el 25 de maig i en cas d’accedir a les semifinals aquestes es jugaran la tarda del 25 de maig, deixant la final per diumenge 26 (13.30h).

Horaris del campionat:

Divendres 24 de maig

CP Rivas – Barça: 09:00h

Compañía de María – Barça: 17:30h

Dissabte 25 de maig

Barça – UDC Rochapera: 10:30h

Semifinals: 25/05 – 19:00h, 20:30h

Final: 26/05 – 13:30h

L’Infantil vol sumar el títol estatal

Després de proclamar-se campions de Catalunya, l’Infantil del Barça d’Hoquei disputarà el Campionat d’Espanya a Ripoll. L’equip entrenat per David Cáceres, arriba a la cita estatal en un gran moment de forma i vol sumar un nou títol.

El conjunt culer ha quedat emparellat al grup amb el Col. Virgen de Europa, el CAA Dominicos i el RC Josaleta. Els blaugranes disputaran els dos primers partits de la fase de grups el divendres 24 de maig i l’últim duel de la fase de grups i les semifinals el dissabte 25. La final es jugarà el diumenge 26 a les 13:30h.

Horaris del campionat:

Divendres 24 de maig

Barça – Col. Virgen de Europa: 12:00h

CAA Dominicos – Barça: 20:30h

Dissabte 25 de maig

Barça – RC Josaleta: 12:00h

Semifinals: 25/05 – 19:00h, 20:30h

Final: 26/05 – 13:30h

L’Aleví campió d’Espanya

L’Aleví, recentment proclamat campió de Catalunya, es va imposar 1-5 al Voltregà en la final i es va proclamar com a campió d’Espanya després d’un torneig impecable. El Juvenil blaugrana va fer una gran competició arribant novament a la final del campionat on no va poder superar el Noia (1-4).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut