Quatre equips al campionat estatal

Quatre equips al campionat estatal

Aleví, Infantil, Juvenil i Júnior lluitaran per ser campions d’Espanya

El cap de setmana passat els equips infantil i júnior van assolir el seu pas a la fase final estatal i acompanyen alevins i juvenils, que ho van assolir a principis de maig.

2 campionats, 2 subcampionats

El equips Aleví i Infantil accedeixen als partits del Campionat d’Espanya, que tindran lloc a Igualada i a Vila-seca, respectivament, en qualitat de Campions de Catalunya.

Els alevins van superar per 2 a 0 el Voltregà i els infantils per 6 a 1 el Tordera. Ara toca el torn de jugar pel títol estatal, un pas més en la seva formació com a esportistes.

L’equip Juvenil i Júnior va obtenir l’accés a la màxima competició estatal de la categoria, en arribar a la final catalana de la seva categoria.

Arrenca la fase final

Els primers a disputar el Campionat d’Espanya seran els alevins i juvenils, els dies 17, 18 i de 19 de maig. Els alevins jugaran davant Oleiros, Alcobendas i Gatitako i posteriorment, disputaran els encreuaments, segons posició en el grup.

Amb el mateix format que els alevins, els juvenils jugaran a Vila-seca davant el Compañía de Maria, el Burgos i el Cájar Granada.

Per la seva banda, infantils i júniors jugaran el Campionat d’Espanya els dies 24, 25 i 26 de maig. Els infantils viatjaran fins a Ripoll i els júniors a la població valenciana de Gandia.

Més èxits

El Barça C, integrat per joves jugadors de categoria juvenil i júnior, ha assolit el campionat de la Nacional Catalana, tot i no poder pujar a OK Lliga Plata a causa de la presència de l’altre filial blaugrana, el Barça Atlètic.

Amb la mateixa filosofia que el Barça C, amb jugadors juvenils i júniors, el Barça Atlètic ha consolidat de nou la seva plaça a la segona categoria estatal i ha continuat aportant jugadors a entrenaments i convocatòries del primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut