Tres de quatre, en els Campionats d’Espanya

Tres de quatre, en els Campionats d’Espanya

El formatiu assoleix tres títols estatals i un subcampionat en una temporada per emmarcar

Les competicions dels equips de formació arriben a la seva fi i és moment de fer balanç sobre els resultats esportius assolits aquesta temporada

Catalunya i Espanya, al sarró

Els més petits de la casa, els alevins, s’han mostrat intractables aquesta temporada 2023/24. Campions de Catalunya superant el Voltregà (2-0), també es van proclamar Campions d’Espanya, tornant a superar els osonencs per 1 a 5 a la final estatal.

Campions de tot

L’equip Infantil ha assolit el triplet aquesta temporada. En primer lloc es van proclamar Campions de la Minicopa, en superar l'HC Sant Just per 2 a 5, a la final.

Després va arribar el Campionat de Catalunya, amb un resultat de 6 a1, a la final davant el Tordera. Per tancar aquest cercle guanyador i de nou contra l’equip de l’Alt Maresme, van alçar el títol de Campions d’Espanya guanyant la final per 2 a 5.

Subcampions de Catalunya i Espanya

Els juvenils blaugrana van assolir el doble subcampionat de Catalunya i d’Espanya. A Catalunya van arribar a la final, on van caure per un ajustat 1 a 2 davant el Noia.

A l’estatal van arribar a la final i van ensopegar amb el Noia per 1 a 4.

Campions d’Espanya, amb màxima emoció

El Júnior va ser campió d’Espanya en una dramàtica final davant l’Igualada. Empat a 1, a la fi del temps reglamentari, resultat que es va mantenir a la pròrroga i que va donar pas a una dramàtica tanda de penals on els blaugranes van superar els igualadins per 3 a 2 i obtenien el màxim títol estatal.

En canvi, en el Campionat de Catalunya, van ser els d’Igualada que es va imposar per 1 a  4, davant els júniors barcelonistes.

Més èxits

El Barça C, format per joves jugadors de categoria juvenil i júnior, ha assolit el campionat de la Nacional Catalana, tot i no poder pujar a OK Lliga Plata a causa de la presència de l’altre filial blaugrana, com és el Barça Atlètic.

Amb la mateixa filosofia que el Barça C, amb jugadors juvenils i júniors, el Barça Atlètic ha consolidat de nou la seva plaça a la segona categoria estatal i ha continuat aportant jugadors a entrenaments i convocatòries.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut