fcb.portal.reset.password

Marc Carmona i Javier Bordas en el moment de la signatura / Foto: GERMÁN PARGA

Marc Carmona continuarà dues temporades més / Foto: GERMÁN PARGA

Encaixada de mans després de la signatura del contracte / Foto: GERMÁN PARGA

El FC Barcelona i l’entrenador de la secció de futbol sala, Marc Carmona, han arribat a un acord per ampliar el seu contracte fins al juny del 2017. El tècnic acabava aquest estiu però el Club volia la seva continuïtat i tots dos han arribat a un acord per ampliar-lo dos anys més.

Satisfacció mútua

Marc Carmona s’ha mostrat molt satisfet després d’aquest nou acord: “Estic molt content. Dono les gràcies al president, a tota la junta i especialment al Javier Bordas; sempre m’han donat tota la confiança, que per als entrenadors és fonamental. Fa molt temps que dic que és un luxe poder treballar en aquesta casa amb les condicions de treball que tenim”. Per la seva banda, Javier Bordas, directiu responsable de la secció de futbol sala, ha declarat: “Estem molt satisfets d’haver pogut renovar el Marc Carmona, el pare del projecte. Va agafar l’equip a Segona Divisió, el va pujar i tots els èxits que hem aconseguit són en gran part gràcies a ell”.

Bordas: “La renovació del Marc és el millor per al Club”

L’hem renovat ara perquè mentre estiguem aquí farem el millor per al Barça, i el millor per al Club és que el Marc Carmona segueixi. Tot i que hi hagi eleccions aquest any, nosaltres seguirem fent el millor per al Barça”. Així de clar s’ha mostrat Javier Bordas sobre el tècnic culer.

Els millors moments

Carmona ha volgut recordar quins han estat els millor moments viscuts a la secció des que ell n’és l’entrenador: “Gáldar, Segòvia, Lleida i Múrcia. Són els quatre grans records des d’un punt de vista esportiu d’haver aconseguit una cosa que ha estat clau, i també voldria dir cada vegada que veig el Palau ple. Perquè també és un títol més de tota la secció i de tot el Club: haver convertit aquesta secció, que era absolutament amateur, en una secció que és estimada i valorada pel culer”.

Nous reptes

Marc Carmona és conscient que l’equip ha tingut un cicle guanyador els darrers anys gairebé irrepetible, però un dels reptes que té per endavant és tornar a repetir els èxits aconseguits els darrers quatre anys. “Tenim un repte molt difícil i molt maco per endavant, que és fer la renovació d’un equip que ha estat guanyador i dominador durant pràcticament quatre anys i fer que tornem a ser un equip guanyador”.

Projecte de vida

“Alguna altra vegada he dit que per a mi això ha estat un projecte de vida que, a més, ha tingut el final que esperàvem i que des d’aquest punt de vista em sento molt afortunat”, ha afirmat Carmona. A més, ha afegit: “Vam començar aquesta història fa molts anys en unes condicions molt diferents de les que tenim ara. Tots els que vam començar somiàvem arribar on ho hem fet”.


Marc Carmona amplia contracte fins al 2017... per fcbarcelona

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();