El capità renova per una temporada més

El capità renova per una temporada més

Lozano acabava contracte i signa fins al 30 de juny del 2025

Sergio Lozano torna a ser notícia positiva, i aquesta vegada en forma de renovació. Acabava contracte a final de temporada i signa per un any més, fins al 30 de juny del 2025. És la quarta renovació de la temporada, després de les ja anunciades de Pito, Dídac i Catela.

Lozano renova després d’haver-se recuperat plenament de la tercera lesió al lligament encreuat del genoll dret. De fet ja va tornar a mitjans de febrer amb un rendiment molt notable, tot i estar 10 mesos parat, i tornarà a jugar després de l’aturada de seleccions un cop superat els problemes musculars que el van deixar sense jugar la Copa de Cartagena. Aquesta temporada Lozano ha fet dos gols contra el Noia a la Lliga i a la pista del Peníscola a la Copa del Rei.

13 temporades al Club

Lozano viu la seva tretzena temporada al Barça, la sisena com a primer capità, i acaba de renovar per una catorzena temporada. És la quarta renovació que signa des de que va arribar al Club.

Va aterrar al Palau l’estiu del 2011 després de jugar cedit un any al Caja Segovia i des d’aleshores ha batut tots els rècords com a jugador de la secció: de longevitat al primer equip de futbol sala; també és el jugador que més gols ha marcat de la història de la secció amb un total de 330, per davant dels 305 gols de Ferrao; i és també el jugador que té millor palmarès. En total, 34 títols: 6 lligues, 4 Champions, 6 Copes Espanya, 7 Copes del Rei, 4 Supercopes i 7 Copes Catalunya. 

Lozano, exultant

“Vull retirar-me al Barça i vull que el meu últim partit com a jugador sigui amb el Palau ple i acomiadant-me de la gent i agraint-los tota l’estima que m’han donat durant tots aquests anys”, ha dit Lozano sobre la seva renovació. “La meva prioritat sempre ha estat seguir el Barça, no vull vestir una altra samarreta que no sigui la blaugrana i estaré aquí fins que el Club vulgui que hi sigui”, explica el capità.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut