“Guanyar la Champions sería acabar amb un 10 la temporada més difícil

“Guanyar la Champions sería acabar amb un 10 la temporada més difícil"

Sergio Lozano posa en valor que l'equip s'estigui sobreposant a totes les lesions y segueixi optant al triplet de Copa, Champions i lliga

En el marc de la presentació del seu llibre “Goles y cicatrices”, Sergio Lozano va expressar el desig de guanyar la cinquena Champions amb el Barça i esdevenir el jugador amb més Champions de la història del futbol sala.

Les paraules del capità

Seria un honor superar Javi Rodríguez i aconseguir la cinquena Champions. Però no per superar al Javi, que és una de les grans llegendes del nostre esport i ho ha guanyat tot, sinó perquè aquest any sobretot està sent un any atípic, dur i difícil. L'equip està patint, hem tingut moltes lesions greus, no és normal que un equip de futbol sala tingui cinc operacions, amb tot el que implica, la sobrecàrrega de partits per a la resta, les lesions musculars que això comporta, els que han estat jugant traient les castanyes del foc, amb el filial ajudant moltíssim, i llavors crec que és una temporada tremendament dura per a nosaltres. Crec que des que jo sóc aquí és la més dura amb molta diferència, incloent-hi les que no hem guanyat res, perquè es veu a l'equip, amb molts jugadors que estem patint amb les lesions i la resta deixant-se la vida a la pista, i malgrat tot seguim competint per guanyar-ho tot i crec que si fóssim capaços d'aconseguir la Champions, que ho intentarem amb totes les nostres forces, seria la cirereta perfecta a la temporada més difícil i li posaria un 10 a l'equip per tot el que ha passat.

No hi ha res com lluitar pels teus somnis i segurament és per això que jo he tornat a jugar i també és el motiu pel qual els meus companys d'equip d'aquí a dues setmanes van a lluites amb totes les seves forces per tornar a ser tots. campions d´Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut