Ferrao rep l’alta i jugarà contra el Betis

Ferrao rep l’alta i jugarà contra el Betis

Lozano i Adolfo també són novetat en una convocatòria que compta amb els jugadors del filial Touré, Kokoro i Roger García

Avui fa just 8 mesos de l’anunci que Ferrao s’havia trencat el tendó d’Aquil·les de la cama esquerra per segona vegada en un entrenament de pretemporada. Aquell dia el pivot es va marcar com a objectiu tornar a estar a punt per a la Final Four de la Champions del mes de maig. I una vegada més ha tornat a demostrar que és una bèstia competitiva i s’ha recuperat a temps. Ja té l’alta i reapareixerà demà contra el Betis, per jugar tres partits i agafar ritme abans de la gran cita d’Armènia i de la semifinal contra l’Sporting.

“Ferrao és un competidor nat i ara entre tots li hem de donar suport i l’hem d’ajudar en aquests tres partits que venen abans de la Final Four a agafar bones sensacions perquè sigui capaç de transformar totes les ganes que té en bon joc i pugui sumar sobre la pista”, diu Velasco sobre el retorn del pivot brasiler.

Els números per acabar primers

A falta de 4 jornades, el Barça té 9 punts d’avantatge i l’average particular guanyat amb ElPozo. Això vol dir que l’equip de Velasco depèn de si mateix per ser campió de la Lliga regular i per aconseguir-ho en tindria prou guanyant 3 dels 4 partits que falten sense haver d’estar pendents dels resultats dels rivals.

Per al partit contra el Betis, Velasco recupera a Ferrao, Lozano i Adolfo i convoca a 13 jugadors: Dídac, Feixas, Antonio, André Coelho, Lozano, Erick, Matheus, Catela, Adolfo, Ferrao, Touré, Kokoro i Roger, els tres últims del filial.

Més de 3 mil espectadors al Palau

S’espera una gran entrada al Palau, com va sent habitual en els últims partits. El Betis és un rival que històricament arrossega molta afició, l’hora és bona, i a hores d’ara ja hi ha més de 3 mil entrades retirades, en la línia de tots els partits de futbol sala que s’han jugat al Palau el 2024.

El partit serà aquest divendres a les 20.30 h i serà retransmès en directe per Esport3 i FEF TV.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut