Inter-Barça: prova de foc

Inter-Barça: prova de foc

Els blaugranes es juguen la possibilitat de deixar molt ben encarrilat el primer lloc a la Lliga regular i també arribar amb bones sensacions a la Final Four

Últim test abans de la Final Four de la Champions a Torrejón, el millor escenari possible per mesurar les forces de l’equip abans de la cita més important de la temporada i amb la primera posició de la Lliga regular en joc (dissabte, 20 h, Tdp i Esport3).

Velasco recupera Catela, però segueix sense poder comptar amb André Coelho, a qui li van caure dos partits de sanció després de la vermella directa que va veure contra el Betis.

La convocatòria serà de 13 jugadors: Dídac, Feixas, Antonio, Lozano, Erick, Adolfo, Touré, Catela, Matheus, Pito i Ferrao, més els jugadors del filial Puigvert i Kokoro.

Inter, l’equip més en forma

El rival, el Movistar Inter, encadena sis victòries consecutives a la Lliga i, en cas de victòria contra el Barça, encara podria aspirar a guanyar la Lliga regular, tot i que no depèn d’ell mateix.

El Barça és ara mateix líder amb cinc punts d’avantatge i un partit més sobre ElPozo, i set punts d’avantatge i un partit més sobre Movistar Inter. Al Barça li queden dues jornades, comptant la d’aquest cap de setmana, i a la resta tres. Els de Velasco tenen l’average particular guanyat amb ElPozo i serien matemàticament primers guanyant 4 dels 6 punts que queden en joc.

Adolfo, positiu

“És el partit idoni per competir i agafar bones sensacions de cara a la Final Four, però sabent que els tres punts són molt importants per gairebé assegurar la primera plaça i tenir avantatge de pista en els play-off, el rival és l’equip més en forma de la Lliga i serà molt complicat”, avisa Adolfo.

“Està clar que Pito, Lozano i Ferrao a la pista són tres dels millors jugadors del món i tenir-los disponibles és un plus per a nosaltres i una amenaça més per al rival”, avisa el colomenc.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut