Manzanares - Barça: Empat d'orgull (3-3)

En un partit amb moltes dificultats, els blaugrana han estat capaços de sumar un punt que gairebé han estat tres en els instants finals

Punt de mèrit i molt treballat per al Barça en la seva visita a Manzanares (3-3). En un partit que ha començat guanyant, però que perdia quan faltaven tres minuts, els blaugrana s'han quedat a un pal de remuntar definitivament després d'un final on hauria pogut passar de tot.

Muinelo segueix inspirat

El partit ha començat amb intensitat i gols des de ben aviat. El Barça ja havia avisat en un primer contracop que amb velocitat podria fer mal, i a la segona, Erick ha trobat molt bé un Muinelo en estat de gràcia per obrir el marcador (0-1, min. 3) amb el seu tercer gol en dos partits amb el primer equip. Però l'avantatge ha culer ha estat fugaç, ja que una pèrdua de Catela en la sortida de pilota ha derivat en l'empat de Cortés (1-1, min. 4).

Manzanares aprofita els errors per a capgirar-ho

Després de l'intercanvi de gols, el ritme ha baixat una mica, fins que un altre dels joves del filial com Marc Puigvert ha robat amb tot el camp per davant, però la seva definició s'ha topat amb la fusta. El Barça ha tingut l'1-2 ben a prop amb un xut llunyà de Dídac i un altre de Catela, ambdós frustrats pel porter local Antonio. Manzanares ha respirat i s'ha crescut fins que s'ha posat per davant gràcies a un gol de Daniel (2-1, min. 14), marcant a plaer després d'una mala passada de Dídac.

image00008

Empat afortunat abans del descans

No obstant això, els de Jesús Velasco han buscat, i trobat, l'empat abans del descans. A la sortida d'un temps mort, Catela ha tret un córner que després de rebotar en Daniel, ha acabat dins (2-2, min. 20). La tornada de vestidors no ha estat tan vertiginosa com l'inici del partit, però el Barça no es trobava del tot còmode.

Símptoma d'això ha estat el tercer gol dels manxecs, quan Raúl Campos ha sorprès Dídac pel primer pal (3-2, min. 28) sense que hagués passat massa cosa fins aleshores. Amb els blaugrana a contracorrent s'ha entrat en els últims quatre minuts, on atacant de cinc, han tret profit després de resistir i no concedir un quart gol que hauria estat definitiu.

Remuntada frustrada per la fusta

Amb Catela com a porter-jugador, Erick ha traçat una diagonal perfecta perquè André Coelho restablís l'empat (3-3, min. 37). Manzanares ha respost també atacant de cinc, el que ha fet que el Barça tingués a il·límetres la remuntada. Els mil·límetres que li han faltat a Antonio perquè el seu xut, després de recuperar i amb la porteria buida, toqués al pal i acabés en gol, i no toqués el pal i acabés fora, com ha succeït. Al final, repartiment de punts per a un Barça que, malgrat totes les inclemències en forma de lesions, segueix liderant la Lliga.

Fitxa del partit

Manzanares: 3
Barça: 3

Manzanares: Antonio Navarro, Pedro, Álvaro, Cortés i Daniel - cinc inicial - Javi Alonso, Juan Rodríguez, Raúl Campos, Antoñito i Gallo.

Barça: Dídac, Erick, Touré, Catela i Muinelo - cinc inicial - Matheus, Harrison, André Coelho, Puigvert, Antonio i Pol Cano.

Gols: 0-1, Muinelo (min.3); 1-1, Cortés (min. 4); 2-1, Daniel (min. 14'); 2-2, Daniel (en pròpia porteria, min. 20); 3-2, Raúl Campos (min. 28); 3-3, André Coelho (min. 37).

Àrbitres: Botella López i Castillo López