Un Sant Jordi de roses, llibres…i Futsal

Un Sant Jordi de roses, llibres…i Futsal

Pito torna a la convocatòria per al partit al Palau contra el Cartagena (dimarts, 20:30h, Esport3 i FEF TV)

Curiosa coincidència la d’un partidàs de futsal entre els dos últims finalistes de Copa i de Supercopa, el Barça i el Cartagena, amb la diada de Sant Jordi, una de les dates més assenyalades a casa nostra. I més encara aquest any, en el que Sergio Lozano presenta el llibre ‘Goles y Cicatrices’, de l’editorial GeoPlaneta. Per això el capità va obsequiar a la prèvia a tots i cada un dels components de la plantilla amb un exemplar, un regal obligatori a les portes d’una festa que té el llibre i la rosa com a protagonistes. 

A nivell esportiu, el Barça-Cartagena s’avança de la jornada 29, que coincideix amb la disputa de la Final Four de la Champions a Armènia. Només faltes tres partits per acabar la lliga regular: aquest; i els desplaçaments a Torrejón i a Còrdova. I el Barça necessita sumar dues victòries i un empat per assegurar-se la primera posició independentment del que faci el seu perseguidor, ElPozo.

Torna Pito

Velasco recupera a Pito, que ja té l'alta d’una pubàlgia que l’ha tingut entre cotons els últims mesos. 

“Em trobo molt millor i ara toca recuperar sensacions per ajudar l’equip en aquest tram decisiu de la temporada per assegurar els dos objectius immediats de quedar primers a la lliga regular i competir per guanyar la Champions”, diu Pito, absent des de la final de la Copa d’Espanya.

Torna Pito i en canvi són baixa Coelho per sanció, que va veure la vermella en el partit contra el Betis, i també Catela, amb un procés febril. La convocatòria és de 14 jugadors: Dídac, Feixas, Matheus, Antonio, Adolfo, Lozano, Pito, Ferrao i Erick, més els futbolistes del filial Touré, Kokoro, Tapias, Puigvert i Roger Garcia.

El Barça-Cartagena serà a les 20:30h al Palau i s’emetrà en directe per Esport3 i FEF TV.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut