fcb.portal.reset.password

Marc Tolrà, un dels tres joves del planter que marxen cedits aquesta temporada 2013-14 / FOTO: Arxiu - FCB

El primer equip del FC Barcelona Alusport no ha patit cap canvi aquesta temporada. El campió segueix amb el mateix bloc que l’ha dut a ser el millor equip d’Espanya les tres darreres temporades. El que sí que hi ha hagut és un èxode de tres joves jugadors del planter que marxen per créixer, tenir minuts, fer-se importants i poder tornar algun dia al Palau.

Martel, el més experimentat

Ja feia un parell de temporades ben bones que Eric Martel comptava cada cop més per a Marc Carmona. El jove del futsal formatiu blaugrana jugarà en un equip català, al costat de Barcelona i, per tant, no caldrà que es mogui de casa: “Estic supercontent amb aquest nou projecte esportiu que se’m presenta. A diferència d’altres companys, he tingut la sort de quedar-me a casa i no haver de fer les maletes i això també és un plus afegit. Santa Coloma, a més, és un lloc on, històricament, sempre s’ha respirat futbol sala i em fa il·lusió formar part d’aquest club.”

Martel, però, no vol pensar encara en la possibilitat de tornar al Palau. De moment, el Marfil és el seu nou hàbitat esportiu: “Clar que m’agradaria tornar al Barça, però ara el que toca és créixer, fer-me un jugador important, primer a l’equip i, després, si pot ser, a la Lliga, i després ja veurem si es donen les circumstancies per tornar al FC Barcelona Alusport. Anem a poc a poc i amb bona lletra i ja es veurà.”

Tolrà, un cap privilegiat

Marc Tolrà continuarà al Xota Navarra la seva carrera esportiva. Pamplona acollirà aquest jove talent blaugrana que és molt més que unes cames elèctriques que ballen de meravella, com es va demostrar en les celebracions de la Copa d’Espanya a Alcalá o al final de la Lliga celebrada al Palau. Tolrà és un d’aquells jugadors diferents, que juguen amb el cap més que amb les cames i que segur que a Pamplona tindrà molta continuïtat: “A veure com ens trobem amb els companys, públic... Segur que anirà bé, no en tinc cap dubte. El que necessitem tots els que marxem del Barça és continuïtat, minuts, i allà ara mateix és complicat, ja que hi ha els millors jugadors del món.”

El fins ara ‘12’ del Barça Alusport arriba a un equip de play-off que té una bona base de fa temps: “Arribo a un molt bon equip. La temporada passada vam caure amb el Barça aquí... Segur que aquesta cessió m’ajudarà a conèixer-me una mica millor com a jugador, a saber quins son els meus límits i a saber decidir millor què fer en cada situació. És bàsic saber que estic en un equip que lluita per objectius. Tots aquests ingredients m’ajudaran moltíssim. N’estic segur.”

Serrano, el darrer de sortir

Per la seva banda, Roger Serrano es va destapar la temporada passada golejant de manera notable amb el filial blaugrana. Els seus 25 gols a la Divisió de Plata han fet que un equip com el Ribera Navarra, quart finalista als play-off de la temporada passada, pensi en ell: “Per a mi és un veritable orgull formar part d’un equip que ha demostrat un creixement espectacular les darreres temporades. Crec que serà bo per a mi conèixer la Divisió d’Honor en un equip que té una comunió perfecta amb la seva afició i que ha demostrat donar guerra sempre.”

Serrano, a més, no estarà sol a Tudela, ja que en la nova aventura a terres navarreses l’acompanya el gadità Joselito, exblaugrana també: “El fet de tenir-lo a prop és fonamental. Ens coneixem molt, sabem el que pot donar l’un i l’altre i segur que d’això en traiem profit, tant nosaltres, com l’equip.”

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();