fcb.portal.reset.password

Els jugadors del Barça Alusport volen seguir celebrant triomfs. Ara, a Múrcia / FOTO: Arxiu - FCB

El segon partit de la sèrie final de l’LNFS és a punt. Aquest dissabte, a les 13.15 h, la pilota rodarà per la pista blava del Palacio de los Deportes de Múrcia. El matx serà molt complicat per al conjunt de Marc Carmona, que aspira, però, a tractar de situar el 2-0 en l’eliminatòria i traslladar tota la pressió als murcians de cara a diumenge. El Barça Alusport ja va fer els deures de vèncer al Palau el primer duel i així es va assegurar poder tornar-hi en el cas de disputar el quart i/o cinquè partit d’aquesta final.

Com arriba el FC Barcelona Alusport

Els barcelonistes arriben amb un 1-0 a favor que els dóna 'certa' tranquil·litat. Diem 'certa', perquè el format no ajuda gaire, ni beneficia el campió de la fase regular, ja que si ara els de Duda guanyessin dos partits de forma consecutiva, tota la pressió passaria a ser blaugrana, ja que tornarien al Palau amb la certesa que no podrien fallar, ja que si no el títol seria murcià.

En qualsevol cas, tot això és aventurar-se molt quan encara resten dos partits per jugar-se al Palacio de los Deportes de Múrcia. El primer es juga demà a les 13.15 h, i esportivament parlant arriba en un bon moment per als barcelonistes. Tots els jugadors estan a disposició de Marc Carmona, inclòs Fernandao, que cada dia va a millor de les molèsties al bessó.

El Barça Alusport considera, però, que és molt complicat que es repeteixi un partit amb el mateix guió del primer, és a dir, molta igualtat i molta possessió murciana. I és el que primer partit d’aquesta final va ser atípic. Atípic pel resultat final, atípic perquè el Barça només va marcar un gol i atípic perquè els de Duda es van quedar a zero, ja que van fallar fins i tot un penal a manca de 44 segons per al final.

El rival

El Pozo Múrcia segueix amb la baixa segura del brasiler Franklin i amb les molèsties, cada cop menors, de Miguelín i d’Adri. El primer arrossega problemes en un turmell, però ja se’l va veure força recuperat al Palau, i el segon, malgrat jugar amb comptagotes, és un jugador a tenir molt en compte. El gallec és una de les llances d’atac d’El Pozo i el seu concurs és vital per a Duda.

Després del primer matx a Barcelona, en què, malgrat la derrota, El Pozo va donar una bona impressió, els de Duda esperen fer valer el factor ambiental d’un Palacio de los Deportes que estarà ple com un ou.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();