fcb.portal.reset.password

Els jugadors del Barça Alusport celebrant un gol / FOTO: ARXIU FCB

El FC Barcelona Alusport inicia dijous a les 8 del matí la seva particular pretemporada per encarar amb garanties un curs que serà molt exigent. Després de guanyar la Lliga i la Copa d’Europa, entre d’altres, l’equip dirigit per Marc Carmona serà el rival a batre aquest any i per això volen preparar-se el millor possible. Una setmana d’entrenaments serà el preludi d’una ‘miniestada’ a Andorra, on acabarà d’afinar la seva posada a punt.

A les 8 h proves mèdiques, i a les 19 h entrenament

La secció de futbol sala iniciarà la jornada a les 8 del matí, i ho faran amb les revisions mèdiques i proves d’esforç per veure com arriben els jugadors després d’aquestes merescudes vacances. Les proves es duran a terme a la Ciutat Esportiva. Ja a la tarda, a les 19 hores, els jugadors del Barça Alusport faran el primer entrenament de la temporada 2012/13.

Divendres seguiran amb el pla d’entrenaments amb una gran exigència. Els jugadors de Marc Carmona faran triple sessió de treball, on combinaran la pista amb el físic. Aquest mateix dia, a més, Fernandão i companyia s’hauran d’emprovar els vestits de Sacoor, que s’encarregarà de vestir els jugadors blaugrana per a la propera temporada. Dissabte es preveu un únic entrenament per descarregar l’exigència del dia anterior.

La setmana vinent, amb sessions a la Ciutat Esportiva durant tots els dies, acabarà el dissabte 18 amb un partit davant el Peníscola a porta tancada.

Estada a Encamp

Després de la primera setmana d’entrenaments, els blaugranes marxaran a fer una estada a Andorra ja com a recta final de la seva preparació per a la primera competició, la Copa Catalunya, que jugaran davant l’Hospitalet Bellsport el dia 31 d’agost. A Encamp, hi seran des del diumenge dia 19, dia en què arribaran, i fins al 23 d’agost, quan tornaran a Barcelona per fer els darrers dies d’entrenament abans de la competició.

Marc Carmona podrà comptar ja des del primer dia amb tots els components de l’equip. Els 12 jugadors de la primera plantilla, comptant els nous fitxatges, més tres jugadors del filial estaran a disposició de l’entrenador blaugrana. Cristian, Paco Sedano, Ari Santos, Sergio Lozano, Jordi Torras (nou capità), Saad, Wilde, Lin, Aicardo, Gabriel da Silva, Fernandão i Igor seran els jugadors per a aquesta temporada. Els del B que completen la plantilla per a aquests primers entrenaments són Javi Alonso, Eric Martel i José María Mella.

Tornar a dalt