fcb.portal.reset.password

Saad Assis i Ari Santos, a l'aeroport de Tbilissi / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

El FC Barcelona Alusport ja és, finalment, a Geòrgia. Tbilissi ha rebut l’expedició blaugrana amb més fred de l’esperat –tan sols 10 graus de temperatura- i una tarda ennuvolada. Els jugadors i cos tècnic s’han dirigit directament a les habitacions només arribar. I és que després de més de 10 hores de viatge i dos avions agafats amb escala a Istanbul, el cansament es feia palès en els rostres dels integrants de la primera plantilla barcelonista.

Cares lògiques de desgast després d’una bona matinada, però alhora cares d’il·lusió. Cares de jugadors experimentats com Torras, Fernandao o Wilde, que ja n’han jugat unes quantes, de finals, i que volen seguir fent història. Aquesta tarda ja tindran la primera presa de contacte amb un pavelló a Tbilissi. No és el pavelló on es jugaran els partits, però serà una bona manera de relaxar músculs després de tantes hores asseguts.

Entrenament de 19.00 h a 20.00 h (2 hores menys a Barcelona)

Els jugadors hauran pogut gaudir de poc més d’una hora de migdiada quan es tornin a vestir de curt i enfilin el camí cap al pavelló Arena Sports de la capital georgiana. Serà una suau sessió que servirà per començar a repassar alguns conceptes, mínims, però que els aniran sonant, i molt, aquests dies a tots els jugadors.

Marc Carmona s’ha endut 15 jugadors. 12 del primer equip –inclòs el lesionat Ari Santos- i tres del segon equip – Eric Martel, Marc Tolrà i el porter Chema Mella.

Tornar a dalt