fcb.portal.reset.password

Marc Carmona haurà de fer front al Virus FIFA / FOTO: ARXIU FCB

El Barça Alusport juga, aquest dissabte (18.30h), en una de les pistes més complicades de l'LNFS, la del Caja Segovia. A banda de la dificultat del partit, Marc Carmona i els seus homes hauran de fer front a l’anomenat ‘Virus FIFA’, que, després del Mundial disputat a Tailàndia amb deu jugadors blaugrana entre les seleccions d’Itàlia, Espanya i el Brasil, ha passat factura a la plantilla.

Fins a cinc jugadors han tornat de la cita tocats. Jordi Torras i Fernandao han estat els principals damnificats, i per aquest motiu no han viatjat a Segòvia. Les molèsties de dos dels homes clau del conjunt culer, però, no han estat les úniques a les quals ha hagut de fer front un Carmona que s’ha vist obligat a escollir: “Hi ha cinc jugadors que estan lesionats, però no podíem prescindir dels cinc”. El tècnic ha subratllat també que “sabíem que no arribarien en el seu millor moment, però és el preu que hem de pagar per tenir els millors, era d’esperar”, i ha lamentat el fet d’haver de córrer “un cert risc, però no podíem fer res més”.

L’últim aspecte que ha reconegut respecte al Mundial d’aquest mes de novembre és que “la nostra proposta era fer-ho al principi, una mica amb el format bàsquet, és a dir, començar la competició un cop s'haguessin acabat els campionats, però no ha pogut ser”, ha sentenciat un tècnic un xic molest i que ha volgut deixar clar que entén que l’exigència que demana un fet com aquest pot afectar els seus jugadors. “Ells necessiten descans i no els n'hi podem donar; desconnectar des d'un punt de vista físic i, potser encara més important, mental, no els hi podem donar perquè el calendari no ens ho permet”.

Un Caja Segovia perillós

Amb la vista posada al cent per cent en el proper partit de Lliga, Marc Carmona ha reiterat que és “un equip molt agressiu, molt agosarat, molt valent, amb molt u contra u i que hem d'entendre com volen jugar per poder contrarestar-ho”. En una pista on sempre és complicat guanyar i on trobaran un conjunt amb cares noves però amb una idea de joc fixa, efectiva i que els pot posar contra les cordes, el tècnic ha manifestat que “no és el mateix el Caja Segovia de Matías, Sergio i Esquerdinha, que el de Burrito, Sergio i Antoñito, però la idea de joc és la mateixa”.

Per cloure la seva intervenció, el barceloní s’ha mostrat fidel a la seva filosofia i ha deixat clar que el Barça Alusport sortirà a buscar la victòria “en una pista on hem obtingut tots els resultats possibles, i on sempre ens ha costat guanyar”.

Tornar a dalt