fcb.portal.reset.password

Wilde, un dels 9 jugadors convocats.FOTO: ARXIU FCB

Divendres a les 21.15 h serà la darrera oportunitat de veure el FC Barcelona Alusport fins al febrer. La disputa de l'Europeu de seleccions fa que s'aturi la LNFS i el club blaugrana aporta 9 jugadors a les seleccions.

La base d'Espanya

Cinc són els jugadors blaugrana que disputaran, amb Espanya, el campionat d'Europa de seleccions de futbol sala a Croàcia. La cita, que s'iniciarà el proper 31 de gener a Zagreb, veurà els blaugranes Cristian, Torras, Fernandão, Lin i Sergio Lozano amb la selecció estatal.

Els jugadors del FC Barcelona Alusport vestiran el proper divendres al Palau la samarreta blaugrana per darrera vegada aquest mes per marxar dissabte a la concentració de la selecció estatal.

Espanya tindrà com a rivals, a la primera fase de l'Europeu, les seleccions d'Eslovènia i Ucraïna.

Saad amb Itàlia

El sisè blaugrana que disputa l'Europeu de Croàcia serà el brasiler amb passaport italià Saad Assis. Saad jugarà amb la selecció italiana al grup C de la competició i els seus rivals seran Turquia i Rússia.

Ari, Gabriel i Wilde, amb el Brasil

La llista de jugadors blaugrana convocats amb les seleccions la completen els internacionals barcelonistes per al Brasil, que són Ari Santos, Wilde i Gabriel.

Els blaugranes viatjaran a Brasil, a la concentració de la selecció brasilera, i posteriorment es desplaçaran a Guatemala per jugar diversos partits amistosos, durant l'aturada amb motiu de l'Europeu de seleccions.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();