fcb.portal.reset.password

Els jugadors han mostrat la seva alegria després de la victòria / FOTO: LNFS

Tan bon punt ha finalitzat el partit, els jugadors han mantejat un Marc Carmona més expressiu que mai i el tècnic del Barça Alusport ha volgut destacar la seva feina: “Abans de començar la final els he dit que després de tot el que havíem guanyat no seria fàcil repetir-ho i guanyar aquesta Copa és per treure’s el barret”. “Són molt bons i treballen com els que més. Hem d’intentar allargar aquesta ratxa el màxim possible”, ha afegit l’entrenador blaugrana.

Carmona també ha volgut emfatitzar el gran nivell que hi ha hagut en aquesta final: “El marcador final potser no reflecteix la igualtat que hi ha hagut en tot moment. Hi ha hagut instants difícils on l’equip ha estat serè. Ens ha costat una mica posar la maquinària en marxa però després de l’empat a un hem jugat uns minuts francament molt bons”. “Hem guanyat contra un gran ElPozo, que ja ha demostrat a la lliga regular que és un equip amb molt talent i molta pólvora”, ha puntualitzat el tècnic del Barça Alusport, qui també ha agraït el suport rebut a Antequera.

Continuar igual

Pel que fa als jugadors, tots tenen entre cella i cella continuar en la mateixa línia. ”Guanyar és un vici molt bonic i volem guanyar sempre. S’han de celebrar tots els títols. És una sensació molt agradable”, comentava Ari Santos, qui encara afegia que “aquest equip continua fent història i en volem fer més”. Una idea compartida per tots, com Igor, que ha recordat l’absència de Fernandao: “Tot i les baixes, l’equip ha demostrat ser molt fort. Ara, a per la Lliga”.

Sergio Lozano, un dels grans protagonistes de la final, donava molt de valor a un títol que va començar a jugar-se el 6 de desembre a Centelles: “Hem patit molt en totes les eliminatòries però hem sabut competir tant en els bons moments com en els mals moments. Hem demostrat que som un grup molt unit”. Sobre el seu sostre com a jugador ha afirmat que “no sé quin és però sóc jove i continuaré treballant per viure moments com aquests”.

Per últim, Lin, que aquest dimecres celebra el seu aniversari, reconeixia que ja tenia el millor regal: “És el millor regal possible. Els ho agraeixo als companys”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();