fcb.portal.reset.password

Javi Rodríguez, aquest dissabte / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

La sala de premsa Ricard Maxenchs ha estat aquest dissabte l’escenari d’una roda de premsa “trista i, alhora, alegre” segons el seu protagonista. Javi Rodríguez, un referent del futbol sala mundial, ha anunciat que “el d’aquest diumenge serà el meu últim partit al Palau com a jugador del Barça Alusport. Tindré la possibilitat d’acomiadar-me de l’afició”. Serà, sens dubte, un motiu més per omplir aquest diumenge el Palau Blaugrana en el tercer partit del play-off pel títol de l’LNFS (18.30 hores).

El capità del Barça Alusport, envoltat per familiars, amics, companys i altres esportistes del Club, com Beto Borregán, ha volgut donar les gràcies a totes les persones que li han permès completar una carrera única: “Vull donar les gràcies a molta gent i, sobretot, a la meva família”. “Ho he donat tot com a jugador del FC Barcelona. Vaig arribar aquí fa sis temporades en un equip semiprofessional i me’n vaig com a campió d’Europa. Deixo l’equip on es mereix, a dalt de tot”, ha afirmat Javi Rodríguez, per al qual la seva experiència com a jugador blaugrana no té res a veure amb la viscuda en altres clubs: “Jugar al Barça és el millor que m’ha passat. És una altra dimensió. Aquí un jugador és únic”.

Primer, la Lliga...

Un guanyador com ell no pot deixar de pensar en el títol de Lliga en joc, i aquest dissabte no ha estat una excepció: “Demano als meus companys que guanyem aquest diumenge, que guanyem a Múrcia i que guanyem la Lliga. Jo ho deixaré, però ells tenen potencial per continuar guanyant”.

...després, el seu futur

Javier Bordas, directiu responsable del futbol sala, ha assegurat que “el Barça li ha ofert a Javi Rodríguez un càrrec al Club vinculat al futbol sala. Esperem que l’accepti”. De moment, el capità blaugrana està centrat en el final de la temporada i posposa aquesta decisió: “Un cop acabi la Lliga, seuré amb la meva dona i decidirem què és el que més ens convé”.

En qualsevol cas, Rodríguez ha afirmat que “és una sortida molt digna, i sempre seré aquí. No és un comiat. És un ‘fins aviat’”. Ho diu un esportista únic que se’n va amb la satisfacció d’haver fet gaudir la gent.

“S’han aconseguit tots els objectius”

Javier Bordas ha afirmat que amb Javi Rodríguez com a jugador del Barça Alusport “s’han aconseguit tots els objectius que es van marcar amb la seva arribada l’any 2006”. “Ho ha guanyat tot a nivell de clubs i de selecció espanyola”, ha recordat el directiu responsable del futbol sala blaugrana. Bordas ha disculpat l’absència del president Rosell, que és en un 50è aniversari de la PB Segorbe, i també ha apuntat que, “si es confirma la retirada del jugador, la junta valoraria la possible retirada de la samarreta de Javi Rodríguez”.

El mateix Bordas ha lliurat a Javi Rodríguez un obsequi en senyal d’agraïment, i els seus companys li han regalat una samarreta signada per tots.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();