fcb.portal.reset.password

Javi Rodríguez, Lin, Lozano i Wilde han passat el temps a la sala VIP jugant a les cartes / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

Wilde i Sedano a la seva arribada a Alacant / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

Fernandao arribant a l'hotel de concentració / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

El que semblava una petita broma s’ha convertit en broma pesada. Els jugadors, cos tècnic i 'staff' del FC Barcelona Alusport han hagut d’esperar més de dues hores a l’aeroport del Prat per poder viatjar cap a Alacant, penúltima parada abans de viatjar durant 45 minuts en autocar cap a Múrcia. El motiu, un problema amb el vol xàrter que els havia de dur.

La companyia aèria ha patit els danys col·laterals d’una vaga que hi ha hagut a l’aeroport de Milà, anterior destinació de l'avió que els havia de portar abans d'aterrar a Barcelona, i per això no ha arribat a l'hora prevista. Els jugadors, doncs, han hagut de passar una bona estona en una de les sales VIP de l’aeroport, on han matat el temps veient la televisió, consultant Internet o, fins i tot, jugant a cartes.

21.15 hores, l’avió roda sobre la pista

L’expedició barcelonista ha pujat a l’avió a les 21.00 hores i han començat a moure's un quart d’hora més tard. A les 22.15 el vol ha aterrat a l’aeroport d’Alacant i els jugadors, cos tècnic i 'staff' barcelonistes no han arribat a l’hotel fins passades les 23.00 hores. Un cop allà, sopar ràpid i a descansar, que aquest dissabte tenen el primer 'match ball' de la final de l'LNFS.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();