fcb.portal.reset.password

Jordi Vinyals, abans de l'entrenament. FOTO: GERMÁN PARGA/FCB

El Juvenil A es va entrenar aquest dilluns al Mini. FOTO: GERMÁN PARGA/FCB

El Juvenil A s’enfronta a l’Ajax aquest dimarts al Miniestadi en un horari abans del partit de Lliga de Campions del primer equip (16 hores, Eurosport) en una bona oportunitat per veure l’actual campió d’Europa juvenil davant un dels millors planters d’Europa com és el de l’Ajax.

Aquest dilluns, l’equip s’ha exercitat al Miniestadi per tal de buscar sensacions abans del partit de demà. A més, l’entrenador del Juvenil blaugrana, Jordi Vinyals, ha atès els mitjans informatius on ha dit que “tots els partits de Champions League són complicats i difícils. L’Ajax va fer molts gols al PSG i a nosaltres ens va costar empatar a Paris”.

L’Ajax, rival de qualitat

Respecte a l’equip holandès, el tècnic de Cardedeu ha afegit: “és el clàssic equip holandès que juga 4-3-3, amb molta velocitat per banda, possessió de pilota, marcatges a l’home, etc.”. No obstant, Vinyals creu que el seu equip s’ha de preocupat per ells: “Em preocupem més nosaltres que l’Ajax, hem de recuperar el control dels partits a través de la pilota i seguir treballant bé defensivament com ho estem fent. Hem d’agafar bones sensacions i intentar-ho fer el millor possible”. El tècnic del Juvenil A ha conclòs: “L’Ajax serà una bona pedra de toc per provar-nos, amb jugadors de molta qualitat i busquem tornar a ser nosaltres”.


Vinyals: "Volem agafar bones sensacions" por fcbarcelona

Tornar a dalt