Juvenil A - Badalona: Eliminats de la Copa (1-2)

Juvenil A - Badalona: Eliminats de la Copa (1-2)

Els d'Óscar López diuen adeu a la Copa en els vuitens de final després de perdre un duel igualadíssim decidit per l'encert badaloní

El camí del Juvenil A a la Copa del Rei ha acabat en els vuitens de final, després de caure contra el Badalona (1-2). Els blaugrana han pogut recuperar-se del primer cop amb l'empat de Gistau, però els escapulats han tornat a prendre un avantatge mínim, però suficient per deixar els d'Òscar López fora de combat.

Es pressuposava un duel de màxima igualtat entre dos equips que, en Lliga, es troben empatats a punts, i així ha estat. Si bé en els primers minuts, els blaugrana han gaudit d'un parell d'arribades amb cert perill, la més clara ha estat pels visitants. No obstant això, el porter Diego Kochen ha estat providencial per aturar un u contra u d'Hugo (12').

Victòria badalonina al descans

Tot i l'ensurt, la producció ofensiva, cap a les dues porteries, ha estat més aviat escassa fins a l'arribada del gol badaloní, en una jugada bastant desafortunada. Primer, per la pèrdua en la sortida de pilota, i després, perquè la definició de Mario, que venia precedida d'una pilota morta en el refús culer, ha estat en una semi-errada que ha despistat totalment Kochen (0-1, min. 37). Tot i la ràpida resposta culer, amb un potent xut llunyà d'Arnau Pradas, els escapulats s'han endut l'avantatge al descans.

2024-01-24_FCBJUVENILAvsBADALONA_61

Golàs de Gistau per empatar

Però a la represa, la millor manera de començar, amb un golàs. Recuperació en camp contrari, Arnau Pradas troba Óscar Gistau a la frontal i ell salouenc es negocia l'espai per enviar una fuetada que acaba al fons de la xarxa després de rebotar al pal (1-1, min. 47). Als seus 15 anys, el cadet ha aprofitat a la perfecció la seva oportunitat, provocada també per les baixes per lesió i dels jugadors convocats amb la selecció, i ha restablert la igualtat.

S'acaba el camí a la Copa

Aquesta gairebé es desfà poc després, amb una ocasió molt clara per al Barça, que buscava la remuntada. Però un cop ha baixat l'embranzida de l'empat, ha estat el Badalona qui ha trobat el segon gol, després d'una bona triangulació culminada per Juan Valverde prop del punt de penal (1-2, min. 64). Un gol que ha acabat d'esfondrar les esperances culers, que tot i buscar l'empat amb algun xut de Cristo, un cop de cap d'Hugo Alba i un tir sec de Guille, han quedat fora de la Copa.

 

Fitxa del partit

Juvenil A: 1
Badalona: 2

Juvenil A: Kochen, Guillem Víctor, Eman Kospo, Héctor Rangel, Niko; Pau Prim (Guille 74), Cristo, Brian Fariñas; Pradas, Gistau (Hugo Alba 74') i Calderó.

Badalona: Victor; Riki, Pau, Sergi, Hugo; Tomy, Santi (Bru 92'), Markel (Jodra 62'); Juan Valverde (Joel 81'), Willy 8Dídac 92') i Mario.

Gols: 0-1, Mario (min. 37); 1-1, Gistau (min. 47); 1-2, Juan Valverde (min. 64)

Àrbitre: Marc Pujol Prat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut