Juvenil A – Porto: Amb l’objectiu de segellar la primera plaça

Juvenil A – Porto: Amb l’objectiu de segellar la primera plaça

[16:00 hores, Movistar + Liga de Campeones] Els blaugranes reben el conjunt portuguès amb l’objectiu d’assolir el liderat del grup que dona accés directe als vuitens de final de la UEFA Youth League

El Juvenil A del FC Barcelona compta els seus partits a la UEFA Youth League per victòries. Quatre victòries en els quatre partits que s’han disputat fins al moment a la fase de grups després de superar el Royal Antwerp (2-1), Porto (0-2) i Shakhtar Donetsk en ambdós partits (2-0 i 0-3). Així doncs, el conjunt blaugrana afronta el duel d’aquest dimarts a l’Estadi Johan Cruyff (16:00 hores, Movistar Liga de Campeones) amb l’objectiu de segellar la primera plaça del grup que dona la classificació directe per als vuitens de final de la competició.

Les declaracions prèvies

Ho aconseguirà si, com a mínim, suma un punt en el partit. Tot i que l’equip només pensa en fer un bon partit i aconseguir els tres punts: “Esperem un Porto que sortirà amb tot i nosaltres hem de fer el nostre futbol i ser fidels al nostre estil”, ha assegurat el tècnic del Juvenil A, Òscar López, en la prèvia del partit als mitjans del Club. Per aquest duel, el Juvenil A ja podrà comptar amb la gran majoria dels jugadors que van disputar el Mundial Sub-17 a Indonesia, després que la selecció espanyola quedés eliminada davant Alemanya, als quarts de final.  “És una satisfacció comptar amb ells i poder tenir un equip més consagrat”, ha puntualitzat Òscar López.

Albert Navarro, autor d’una gran diana de falta directe en el partit anterior davant el Shakthar que va suposar el 0-3, ha explicat als mitjans del Club que el partit ha de servir per “seguir amb la mateixa línia i volem finalitzar la fase de grups amb 18 punts per ser el millor equip de la competició”. 

El Porto, per la seva banda, arriba al partit amb l’objectiu d’intentar assaltar el Johan Cruyff per disputar la primera plaça fins al final. Actualment, els culers tenen 12 punts i els portuguesos 9, que son segons.

La convocatòria

Per aquest duel, el tècnic Òscar López ha convocat els següents 20 jugadors: Aron Yaakobishvili, Aarón Alonso, Joan Anaya, Albert Navarro, Andrés Cuenca, Eman Kospo, Pau Cubarsí, Landry Farré, Cristo Muñoz, Pau Prim, Juan Hérnandez, Marc Bernal, Brian Fariñas, Quim Junyent, Xavi Espart, Dani Rodríguez, Nil Calderó, Marc Guiu, Arnau Pradas, i Òscar Gistau.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut